Főoldal Filmek Joe Manganiello epikus megjegyzései a Batman filmről
Filmek

Joe Manganiello epikus megjegyzései a Batman filmről

Joe Manganiello tegnap Mark Madden rádióműsorában vendégeskedett, és a meccs szünetében a Batman-filmet is szóba hozták.

839

Joe Manganiello tegnap Mark Madden rádióműsorában vendégeskedett, és a meccs szünetében a Batman-filmet is szóba hozták.

Batman film kapcsán jó okunk van az izgalomra, már csak azért is, mert Joe Manganiello fogja játszani a film (egyik) gazfickóját. Korábban bejelentették, hogy Slade Wilson, vagyis Deathstroke lesz Batman egyik ellensége – bár többen állítják, hogy ő csak bűnbak lesz, és több ellensége lesz Gothamnek. A ComicBookMovie-on jelent meg írásban Manganiello és Mark Madden beszélgetése a tegnapi Pittsburg meccsről:

Mikor találkoztam Bennel, leültünk és beszéltünk a szerepről. A filmről is beszélgetni kezdtünk, és láttam, hogy mennyire lazán veszi a dolgot, azt hiszem a nézők meg fognak lepődni, mert ezen az úton még senki sem ment végig. Szerintem ez egy „frissítés” lesz, de ugyanakkor teljesen ismert is. Azzal amerre tart most a franchise szerintem mindenki nagyon boldog lesz. A film rendkívül akciódús lesz, benne lesz tényleg minden, amiért az emberek szeretik Batmant.

Manganiello lesz úgymond az egyik arca a Batman rebootnak, ő lesz az egyik mozgató rugója a képregényfilmnek, de azért Jeremy Irons (Alfred), J.K. Simmons (Gordon rendőrhadnagy) színészek is szerepet kapnak. A film rendezője és írója Ben Affleck, aki egyben a címszereplő is, és aki a DC Entertainment elnökével, Geoff Johnsszal közösen dolgozik jelenleg is a forgatókönyvön – erről is olvashattatok már nálunk, és pletykák szerint több gond is van a szkripttel.

A Batman film bemutatója még nem ismert, mint ahogy az sem, hogy a Warner Bros. mikor kezdni meg a forgatást. A stúdiónál egyelőre két olyan dátum (2018. október 5. és 2019. november 1. ) is szerepel, melyekre még nem jegyeztek be filmet. Vajon ezek egyikén mutatják be a Batmant, vagy egy harmadik időponton?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.