Főoldal Filmek Az Acélember 2. és amit Amy Adams tud a folytatásról
Filmek

Az Acélember 2. és amit Amy Adams tud a folytatásról

Az Acélember folytatásáról mindössze csak annyit tudunk, hogy tervezés alatt van, és valamikor a jövőben, de elkészül.

890

Az Acélember folytatásáról mindössze csak annyit tudunk, hogy tervezés alatt van, és valamikor a jövőben, de elkészül.

Még nyáron röppent fel a hír, hogy tervezés alatt van az Acélember 2., de vajon mit tud erről Amy Adams? Mielőtt tovább mennénk a cikkben, fontos felelevenítünk Amy Adams karakteréről pár dolgot. Kezdjük rögtön azzal, hogy ő játssza Lois Lanet a filmben, Superman kedvesét, és akivel legközelebb az Igazság ligájában találkozhatunk jövő novemberében.

Nyáron a DC Comics paneljénél a Warner Bros. stúdió megerősítette, hogy tervezés alatt van az Acélember folytatása, de akkor erről többet nem tudtak mondani. Azóta többen is elmondták, köztük a szakma egyik képviselője, Henry Cavill menedzsere, hogy valóban terveznek egy önálló Superman filmet, de többet nem tud mondani. Ezúttal Amy Adams beszélt picit a tervezés alatt álló filmről, miközben a lap tetején látható videóban elismerte, hogy másokhoz hasonlóan ő is hallott már a filmről. Nagyon úgy fest, hogy már megtalálták a film íróját, és talán a forgatókönyv első változatával is elkészültek. Arról sajnos nem érkezett hír, hogy ki dolgozik szkripten.

Tudom, hogy dolgoznak a forgatókönyvön, és tudom, hogy tervezés alatt áll a film.

– mondta a videóban a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, illetve az Igazság ligája című filmek színésznője.

Mindenképpen pozitív hírek ezek a Superman második részéről, még úgy is, hogy sem az íróját, sem a rendezőjét, de még csak a film bemutatójáról sem ismerni, és ki tudja, mikor kapjuk meg az első hivatalos információkat a filmről. Nem kérdés, hogy mind a rajongók, mind pedig a kritikusok szeretnék Henry Cavillt Supermanként látni a folytatásban, és erre az egyik legjobb ómen épp az Acélember 2. lehetne. Esetleg kivár most a Warner Bros., és megnézni, hogyan teljesít jövőre az Igazság ligája? Az utóbbi időkben a Warner rendezői sem brillíroztak, és még most a DC Filmes Univerzum frontembere is kiszáll – májusban jelentette ki Zack Snyder, hogy távozik a DC-től -, mi lesz itt? Snyder új filmje az Igazság ligája lesz, és kíváncsian várjuk, hogy a film mit produkál majd jövőre a mozikban.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...