Főoldal Filmek Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik
Filmek

Állítólag a Batman film forgatókönyve zavaros, de a Warner Bros. nem aggódik

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

898

Nem túl jó hírek érkeztek a Batman reboot első részéről, a pletykák szerint a szkripttel gondok vannak.

The Batman filmről szóló legújabb híre szerint – még nem tudjuk hivatalosan a film címét – gondok vannak, de a Warner Bros.-t ez nem érdekli, mert már most tudják, hogy rengeteg pénzt keresnek ezzel a résszel. Nehezen tudjuk elképzelni, hogy a stúdiót nem aggasztják a hírek azok után, hogy idei két DC filmje is megbukott. Meglepő dolgokról számolt be a hír forrása.

A Batman-News számolt be a hírről, miután a The Ringer oldal közzé tett egy rendkívül érdekes, és meglepő cikket. Már úgy adtak címet is, hogy „A filmek nem haltak meg, de mások lesznek”, ami a filmipar jelen állásáról szól, és amibe a The Batman film is beletartozik. A film írója és rendezője, Ben Affleck elmondta korábban, jelenleg is dolgozik a fim szkriptjén, de úgy látszik, hogy nem áll valami jól. Csalódottak lennénk nagyon, ha kiderülne, hogy valóban komoly gondok vannak.

Az Amerikai pszichó írója, Bret Easton Ellis azt hallotta a különféle vezetőktől, hogy komoly gondok vannak a filmmel. Sajnos ennek a Warner Bros. nem érzi súlyát, és csöppet sem törődik a pletykákkal. A következőket állítja Ellis:

Éppen azt kezdték el mesélni nekem, hogy komoly gondok vannak a fimmel. A vezetőkkel vacsoráztam, mikor azokról az emberekről kezdtek el panaszkodni, akik a Batman filmen is dolgoznak. Csak annyit mondtak, hogy bementek a stúdióba megnézni, és azt mondták: „Nézd, a forgatókönyv olyan… Itt van harminc dolog, ami rossz, amin tudnánk javítani.” A vezetők csak annyit mondtak: „Nem érdekel, tényleg nem érdekel! Annyi pénzt keresünk majd a filmmel, –  és az emberek hetven százaléka nem is angolul fogja megnézni, nincs is ezzel semmi baj -, hogy teljesen felesleges aggódni a szkript miatt.” Hozzáteszem, szerintem globális problémák nagy szerepet játszanak ahogy és amit csinálnak a filmekkel.

Úgy hangzik, van ok az aggodalomra, de Affleck többször kijelentette, hogy még nem áll készen a film forgatására. Nehéz megemészteni Ellis szavait, főleg azért, mert Geoff Johns-szal közösen dolgoznak a szkripten, és mint rendező már bizonyított korábban is a színész (Tolvajok városa, Az Argo-akció), bár azért ott volt az ide Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, ami bebizonyította, hogy a DC Comics nem áll a dolgok magaslatán.

A The Wrap oldaltól Umberto Gonzalez hevesen cáfolta a fenti a hírt, s meggyőződése, hogy egy szó sem igaz ebből, kacsa az egész. Gonzalezről tudni kell, hogy ő volt az, aki a legnagyobb casting híreket hozta nyilvánosságra az Igazság ligája filmből.

Ti mit gondoltok a mostani hírről?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

1 Hozzászólás

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.