Főoldal Filmek Krypto, a szuperkutya megjelenésére utalt James Gunn a készülő Superman: Legacy című filmben
Filmek

Krypto, a szuperkutya megjelenésére utalt James Gunn a készülő Superman: Legacy című filmben

Krypto, a szuperkutya fontos szerepet játszhat a DC Univerzum jövőjében.

461
Krypto The Superdog

A Superman: Legacy rendezője, James Gunn látszólag megerősítette a terveket, hogy Krypto, a szuperkutya szerepelni fog a 2025-ben ékező új Superman-filmben, de arra ne vegyünk mérget, hogy A galaxis őrzői sztárja, Chris Pratt kapja a szerepet. Miért pont ő lenne a kiszemelt? Nos, nézd meg a lenti videót, és megérted.

Mivel A galaxis őrzői: 3. rész már a mozikban, a film sajtókörútja véget ért, így James Gunn rendező teljes mértékben a DC Studios vezetésével és a Superman: Legacy rendezésével kapcsolatos feladataira koncentrálhat. Hatalmas izgalommal várjuk, mit hoz ki az Acélember következő részéből, és úgy összességében a teljesen újjáépített DC Univerzumból.

Gunn korábban már megosztotta a jó hírt, hogy elkészült a forgatókönyv első vázlatával, és úgy tűnik most, hogy mindenképpen számíthatunk Krypto, a szuperkutya megjelenésére. Miközben azzal viccelődött, hogy Űrlordot alakító Chris Prattnek felajánlotta a szerepet, Gunn lényegében megerősítette a szuperkutya szereplését a két múlva érkező filmben, amit a rajongók biztosan örömmel fogadnak majd.

Reméltem, hogy Krypto, a szuperkutya szerepét neked szánhatom. A forgatáson motion capture-t csinálhatnál, és négykézláb járhatnál, de beszélni nem tudnál.

James Gunn

Ezek a mondatok a lenn található videó végén hangoznak el, amikor Gunn és Pratt beszélgetnek. Persze, ha figyeltél, akkor ez a hír nem érhetett meglepetésként, hiszen a kutyabarát rendező már többször is kifejezte érdeklődését, hogy Krypto visszatérjen a képernyőre.

https://twitter.com/dcuworld/status/1655373029495406595?s=61&t=SnCO6aad_bktdX0jglb5sQ

Krypto bemutatása a filmben csak a kezdet lehet, és valószínűleg még nagyobb szerepet szán a karakternek a folytatásban. A szuperkutya nagy szerepet játszott a Supergirl: Woman of Tomorrow című képregényben, és mivel a közelgő filmnek ugyanaz a neve, mint Tom King népszerű képregénysorozatának, Krypto valószínűleg legalább olyan fontos szereplője lesz a DC Univerzumnak a képernyőn, mint a DC Comics képregényeiben.

A DC Studios várhatóan jelen lesz az idei San Diego-i Comic-Conon, és bár még túl korai lenne a készülő projektekből jeleneteket mutatni, szinte borítékolható, hogy azért kapunk néhány izgalmas hírt ezekből a készülő produkciókból.

A Superman: Legacy 2025. július 11-én kerül a mozikba.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.