Főoldal Filmek A The Boys sztárja lehet Johnny Cage a Mortal Kombat 2. részében
Filmek

A The Boys sztárja lehet Johnny Cage a Mortal Kombat 2. részében

A Mortal Kombat 2. része készül, amiben Johnny Cage is szerepet kap majd.

427
Johnny Cage

A legfrissebb hírek szerint Karl Urban a tárgyalások végső fázisába lépett, hogy eljátssza az ikonikus játékfigurát a 2021-es Mortal Kombat folytatásában. A hírt először a The Wrap hozta le, majd megerősítette egy, a produkcióhoz közel álló forrás az amerikai IGN-nek.

Urban számára nem idegenek a nagy hollywoodi franchise-ok. Jelenleg a Prime Video szuperhős-szatíra, a The Boys főszereplőjét játssza, amelynek negyedik évadának forgatását a múlt hónapban fejezték be, korábban pedig szerepelt A Gyűrűk Ura-trilógiában, a 2009-2016-os Star Trek-filmekben, A Riddick krónikái-sorozatban és a Thor: Ragnarökben. Urban további munkái közé tartozik a Dredd, a Doom, A Bourne-csapda, a Red és A tengeri fenevad.

Simon McQuoid vette magára a rendezői feladatokat a Mortal Kombat 2. részénél, a forgatókönyvön pedig Jeremy Slater dolgozik. Az első Mortal Kombat egyszerre jelent meg a mozikban és az HBO Max (ami néhány hét múlva már csak Max néven lesz ismerhető) streaming platformon a COVID-19 világjárvány idején.

A Business Insider jelentése szerint a Mortal Kombat volt a legtöbbet streamelt film az összes film közül, amelyet az HBO Max 2021-ben egyszerre adott ki a mozikban és a streamingszolgáltatásban, amikor olyan filmeket mutattak be párhuzamosan egyszerre, mint például a Dűne, a Godzilla Kong ellen, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag vagy a Mátrix feltámadás.

Sok rajongó azonban kissé csalódott volt, hogy Johnny Cage nem szerepelt a legutóbbi feldolgozásban, tekintve, hogy az a nagymúltú árkádjátékból egyedül a magabiztos akciófilmsztár nem kapott csak szerepet. A film végén azonban egy rövid utalás történt a karakterre, és bár hivatalosan még nem erősítették meg, de elkerülhetetlennek tűnik, hogy Johnny Cage ott legyen a folytatásban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Mortal Kombat
Filmek

Véget ért a Mortal Kombat 2. forgatása

Fotókkal és videókkal árasztották el a netet a Mortal Kombat 2. forgatási...

Mortal Kombat
Filmek

A Mortal Kombat 2. forgatásán megjelent a nagy gonosz varázsló is

A franchise legnagyobb gonosza is szerepet kap a Mortal Kombat folytatásában?