Főoldal Filmek Londonban végzett az Igazság ligája, irány Izland
Filmek

Londonban végzett az Igazság ligája, irány Izland

Mérföldkőhöz érkezett a DC Igazság ligája című szuperhőscsapata.

925

Mérföldkőhöz érkezett a DC Igazság ligája című szuperhőscsapata.

Azt is mondhatjuk, hogy évadzáró partit rendeztek hétvégén az Igazság ligája filmnél, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen felvették volna a filmet. Jason Momoa, Aquaman hétvégén árulta el a nagy hírt Instagram-on, hogy a londoni stúdióban befejezték a munkát, új helyszínt találtak a zárórészeknek. Természetesen nem maradt sokáig titok, hogy hol folytatják a filmezést – Izlandot vették célba.

Twitter-en egy másik fénykép is megjelent, melyen az ominózus zárópartit láthatjuk Londonban. Az előzetes hírek szerint vagy október végén, vagy november elején költöznek át Izlandra, hogy befejezzék a film felvételét. A forrás azt is elmondta, hogy több ismert izlandi sztár is csatlakozott a szuperhős filmhez, a frissen igazolt cast-ok között van Ingvar E. Sigurðsson, Kristbjörg Kjeld, Ágústa Eva Erlendsdóttir és Salóme Gunnarsdóttir színész is. Jason Momoa a következőket mondta közösségi oldalán:

Az Igazság ligája záróbuliját tartottuk éjjel, rengeteg embernek köszönhetjük a kemény munkát. Nagyon hálás vagyok a csapatnak, imádlak benneteket. A korábbi forgatások során soha nem volt záróparti, de mint tudjátok, nagy rajongója vagyok az ételeknek és a jókedvnek. Sajnos elkezdődött az előkészület, északra költözünk.

Az önzetlen és „félisten” Superman mindent megtesz azért, hogy felépítse újra a emberekbe vetett hitét. Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck karaktere) egy új csapat felállításán töri a fejét a frissen bemutatott Diana, Wonder Woman-nal közösen. Az idő sajnos ellenük dolgozik, mielőbb embereket, szuperhősöket kell találniuk a csapatba, mert a DC Comics filmes univerzuma soha nem látott ellenséggel néz majd szembe. Már biztos, hogy a Föld megmentéséért harcol Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg és The Flash a csapatban, de talán mások is csatlakoznak majd a Ligához.

Néhány héttel korábban Zack Snyder egy érdekes képet osztott meg rajongóival, melyen azt kezdte ecsetelni, hogy Deathstroke-kal (Joe Manganiello) kell majd megküzdeniük a harcosoknak. Bár mai napig nem tudjuk, hogy miként fog becsatlakozni a filmben a gazfickó, mi lesz a feladata, de sokan arra gondolnak, hogy csak egyike lesz a rosszaknak, én inkább csak felvezetőt kap, mert igazán komoly szerepe a Ben Affleck-féle The Batman filmben lesz.

Az Igazság ligája filmet 2017. november 17-én mutatnak majd be a mozikban.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...

Rebel Moon
Filmek

Zack Snyder terve szerint hat filmből áll majd a Rebel Moon

A jóból is megárt a sok, de a Rebel Moon eddig pocséknak...