Főoldal Filmek A Russo testvérek Batman-filmet akarnak rendezni a DC Studiosnak
Filmek

A Russo testvérek Batman-filmet akarnak rendezni a DC Studiosnak

A Marvel után jöhet a DC-nél egy projekt? A Bosszúállók rendezői Batmanről szeretnének filmet forgatni.

395
Russo testvérek

A Russo testvérek neve a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték után a sztratoszféráig emelkedett, és már többször kérdezték őket, mikor térnek vissza a Marvelhez, azonban a rendezők más irányba kacsintgatnak. Egy nemrégiben adott interjúban Anthony és Joe Russo megosztották, hogy mennyire izgatottan várják a DC Studios-szal való együttműködést, és egy Batman-filmet akarnak csinálni.

A ComicBook.com-nak adott interjúban Anthony és Joe Russo elárulta, mennyire szeretik a DC Comics karaktereit, és hogy szívesen dolgoznának együtt James Gunn-nal. “Nem sokat kérdeznek minket a DC karakterekről” – mondta Anthony. “Nyilvánvaló, hogy James odaát irányítja [a dolgokat], nem lenne kérdéses” – tette hozzá Joe. “Halálosan szeretjük őt. Imádjuk az irányt, amerre ő fogja vinni azt a világot. Tudjuk, hogy nagyon ötletes lesz.”

A Russo testvérek érdeklődése a DC Comics karakterei iránt egészen gyerekkorukig nyúlik vissza. “Kedvenc DC karakterek? Annyi jó van belőlük. Mindig a képregények alapján válaszolok, amiket gyerekkoromban szerettem és amit a legtöbbet gyűjtöttem, a Pókember – igazából három van – a Pókember, az X-Men és a Batman volt” – mondta Joe.

Kézenfekvő lenne, hogy filmet forgassanak a Sötét lovagról, hiszen a DC Univerzum tervében szerepel Gotham éjjeli védelmezője is, de hozzátették, hogy a karaktert a múltban már jól körbejárták. Mind a Marvel, mind a DC rajongói izgatottan várják, hogy a Russo testvérek kipróbálják magukat a DC Univerzumban, hiszen már bizonyítottak a Marvelnél. Olyan kasszasikereket rendeztek, mint az Amerika kapitány: A téli katona, az Amerika kapitány: Polgárháború, a Bosszúállók: Végtelen háború és a Bosszúállók: Végjáték.

A DC Studios a The Brave and The Bold című új filmben visszahozza Batmant és Robint a filmvászonra. A projekt még korai stádiumban van, és még a rendezőt sem választották ki, de talán erre nem is kell sokat várnunk, mivel a Russo testvérek szívesen életre keltenék ezt a karaktert.

Russo testvérek
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Vasember
Filmek

A Russo testvérek elárulták, miért nem lenne jó ötlet visszahozni Robert Downey Jr. Vasemberét

Vasember visszatérésének hírére Robert Downey Jr. csak ráerősített év elején.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.