Főoldal Filmek A Batman 2. részében a DC Comics egy meglepő gazembere is bemutatkozhat
Filmek

A Batman 2. részében a DC Comics egy meglepő gazembere is bemutatkozhat

A Batman 2. forgatókönyvén jelenleg is dolgoznak, de ez a gonosztevő biztosan szerepel benne.

436
Batman
Forrás: Warner Bros.

A DC Studios a DC Univerzumon, köztük olyan projekteken, mint az Acélember új részén dolgozik, de a fő idővonal mellett az úgynevezett Elsewords is fontos szerepet kap; ezek közzé sorolják az HBO Max The Penguin sorozatát, valamint a Joker: Folie a Deux-t, amit szintén most forgatnak, de akár Matt Reeves rendezőtől a Batman 2. részét is említhetnénk.

A The Batman – Part II forgatókönyvén jelenleg Matt Reeves rendező és Mattson Tomlin író dolgozik, és úgy tűnik, hogy a Batman-mitológia egyik főgonoszát is szerepeltethetik benne. A Deadline új jelentése szerint Agyagpofa vagy felbukkan a folytatásban, vagy nem, de jelenleg a film vázlatában szerepel.

“Ennek ellenére, hogy más források azt állítják, a forgatókönyvek folyamatosan változnak, és Agyagpofa valószínűleg szerepet játszik Matt Reeves The Batman 2. részében” – írja a szaklap. “Várjuk meg, amíg a por leülepszik a téma körül, és hogy mi sül ki ebből. Azt még nem tudni, hogy az Agyagpofa összeköti-e a Batman 2. világát [James] Gunn és [Peter] Safran a DC Univerzum első felvonás filmes, sorozatos és videójátékos világával”.

“Matt a Batman 2. részén dolgozik, amit a rendező egy Batman bűnügyi saga-ként képzel el, amihez a Pingvin tévésorozata is kapcsolódik” – magyarázta James Gunn. “Matt magáénak érzi, keményen dolgozik rajta. A minap bejött az irodába, és felajánlott nekünk néhány elképesztő, nagyon klassz dolgot. A tervünk az, hogy folytatódik ez a sorozat.”

Safran hozzátette: “Batman nem mostohagyerek. Úgy értem, az egész a DC alá tartozik. Teljes mértékben érdekeltek vagyunk a Batman sikerében, mint ahogy minden másban is.”

A The Batman – Part II címet viselő projektet akkor jelentették be, amikor Gunn és Safran ismertette február elején a DC Studios tervét, hogy miként szeretnék újjáépíteni a DC Univerzumot. A hivatalos bejelentés alatt kiderült, hogy a tervek között szerepel egy másik Batman is, de ez nem egyenlő Robert Pattinson Sötét Lovagjával.

A The Batman – Part II részt 2025. október 3-án mutatják be a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.