Főoldal Filmek James Gunn egy képpel demonstrálta, hogy munkába állt a DC Studiosnál
Filmek

James Gunn egy képpel demonstrálta, hogy munkába állt a DC Studiosnál

James Gunn első napját tölti a DC Studios vezetőjeként.

359
James Gunn

Múlt héten kaptuk a nagy hírt, hogy James Gunn, a The Suicide Squad – Az Öngyilkos osztag rendezője és Peter Safran a DC Studios társelnöki és vezérigazgatói posztját töltik be, és egyetlen zászló alatt felügyelik a DC univerzum átfogó kreatív irányítását a filmek, a tévé és az animáció területén. Ezzel hivatalosan megszületett a DC Universe (röviden a DCU).

A mai nappal James Gunn és Peter Safran hivatalosan is munkába állt a DC Studios társelnökeként és vezérigazgatójaként, ennek apropóján Gunn pedig egy olyan tweetet osztott meg, amiben Clark Kent, azaz Superman látható. A mellékelt képen Clark Kent egy jelentést gépel a Daily Planetben, és ahogy az várható volt, ez a képválasztás máris olyan találgatásokhoz vezetett, hogy valamire utalhat ezzel a rendező.

Gunn jelenleg a rajongók egyik favoritja a következő önálló Superman-film rendezőjének. A projekt a fejlesztés nagyon korai szakaszában jár, mivel még írót sem találtak a feladatra, a stúdió most szemezget a jelöltekből. Magyarul még nagyon messze vagyunk a bemutatótól, s az sem biztos, hogy Gunn lesz a film rendezője, bár a direktor nagy rajongója a karakternek, és egyszer már lehetőséget kapott volna, hogy Supermanről forgasson filmet. Talán nem is erre utalt a bejegyzésében, s a rajongók túl sokat képzelnek bele.

Henry Cavill a Black Adam stáblista utáni jelenetében visszatért Supermanként, majd pár nappal később megerősítette, hogy valami nagy dolog állnak, s még visszatér a képernyőre. Az IGN-nek adott interjújában Gunn kinevezéséről kérdezték a színészt.

Még nem találkoztam Jamesszel. Nagyon várom már, hogy találkozzam vele. Egyértelműen nagyon-nagyon tehetséges ember, és alig várom, hogy leüljek vele és hosszú-hosszú beszélgetéseket folytassak. Nagyon izgatott vagyok, hogy ott lesz, és nagyon izgatott vagyok minden jövőbeli lehetőség miatt, amin együtt dolgozhatunk.

Henry Cavill

Gunn folyamatosan tájékoztatja követőit az aktuális projektjeiről, s reméljük, a jó szokását a jövőben is megtartja majd. A rendező jelenleg még a Marvel Studios két készülő produkcióján is dolgozik, a november végén érkező a Galaxis Őrzőinek különleges kiadásán, amit a Disney+-on mutatnak be, illetve a jövő évi A galaxis őrzői vol. 3. utómunkája is hátra van még.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.