Főoldal Filmek Namor, a Torpedó teljes harci jelmezben látható a kiszivárgott Fekete Párduc 2. akciófigurának köszönhetően
Filmek

Namor, a Torpedó teljes harci jelmezben látható a kiszivárgott Fekete Párduc 2. akciófigurának köszönhetően

Megerősítést kapott, hogy Namor lesz a Fekete Párduc 2. főellensége.

372
Namor, a Torpedó

Több pletyka is keringett a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott! főellensége körül, kezdve azután, hogy a Bosszúállók: Végjáték egyik jelenetében kaptunk utalást rá. Bár a Marvel Studios hivatalosan nem ismerte el az összefüggést, a rajongókat természetesen ez nem érdekelte, s a végsőkig kitartott amellett, hogy Namor, a Torpedó lesz a folytatás főellensége.

Az év elején már bejárta a világhálót néhány igen rossz minőségű fénykép a karakterről, akit a filmben Tenoch Huerta kelt majd életre. Sokat nem lehetett látni azokból, annyira elmosódottak voltak, most azonban végre láthatjuk Namort a filmből. A főellenség mellett a gonosz Attuma is felfedte magát, róla is kaptunk hétvégén egy friss képet.

Namor jelmeze picit eltér attól, mint amit láttuk a Marvel kockásain, már amennyire lehet hasonlóságot keresni a jelmezek között (elvégre Namor általában nem sok mindent szokott viselni). Attumához hasonlóan néhány azték/maja ihletésű kiegészítés is helyet kapott, de úgy tűnik, a Torpedó nem lesz kék bőrű, mint atlantiszi társai. A rajongók örömmel láthatják, hogy a jelek szerint a hegyes fülek és a szárnyak a bokáján viszont hűen tükrözi azt, ahogy a Marvel kockásain találkozhattak a karakterrel.

Még mindig nem tudjuk, hogy Namor milyen szerepet kap a történetben, de a pletykák szerint az atlantisziak háborút indítanak a vakandaiak ellen, így valószínűleg előbb főellenséget játszik majd, mielőtt csatlakozna a hősökhöz később. A büszke, lobbanékony herceget a képregényekben többször is gonosz karakterként mutatták be, ezért a Marvel Studios úgy is dönthetett, hogy az élőszereplős formában a gonosz oldalát ismerjük meg Namornak. Egy másik friss pletyka arra utalt, hogy Riri Williams (Dominique Thorne) egyik találmánya valahogy konfliktusba sodorja a rivális civilizációkat.

A filmet rendezte Ryan Coogler, aki Joe Robert Cole íróval közösen dolgozta ki a második részt cselekményét. A film főszereplői Lupita Nyong’o mint Nakia, Danai Gurira mint Okoye, visszatér Martin Freeman mint Everett Ross, Daniel Kaluuya mint W’kabi, Letitia Wright mint Shuri, Winston Duke mint M’Baku, Angela Bassett mint Ramonda, itt először mutatkozik be Dominique Thorne mint Riri Williams/Vasszív és Michaela Coel ismeretlen szerepben tűnik fel.

Tervek szerint 2022. november 11-én mozikba kerül a Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...