Főoldal Sorozatok A jelek arra utalnak, hogy a Marvel Studios aktívan dolgozik a Daredevil új sorozatán
SorozatokBREAKING

A jelek arra utalnak, hogy a Marvel Studios aktívan dolgozik a Daredevil új sorozatán

Újabb pletyka szól arról, hogy készül valami Daredevillel.

374
Daredevil
Forrás: Netflix

Nemrég több pletyka is felröppent, hogy a Marvel Studios egy új Daredevil tévésorozatot vagy filmet fejleszt, és most újabb bizonyítékok utalnak arra, hogy valóban készül a reboot, vagy bárminek is nevezzük. A projekt főszerepe nem kérdéses, hiszen Charlie Cox megerősítette korábban, hogy Daredevil még visszatér az MCU-ba.

Miután Charlie Cox a Daredevil című sorozat három évadában, valamint a The Defenders című crossover-sorozatban is a félelem nélküli embert alakította, tavaly decemberben végre bemutatkozott az MCU-ban a Pókember: Nincs hazaút című filmben. A cameo után sokáig kérdéses volt, hogy először és utoljára láttuk-e a karaktert, de Cox nagy biztonsággal állította, hogy számolnak a karakterével, szóval látjuk még a jövőben.

A pletykák szerint a Disney+ She-Hulk és az Echo sorozataiban is láthatjuk majd a hőst, de még ezeken túl is ambiciózusabb tervei vannak a Marvel Studiosnak a karakterrel. A pletykák eddig egy új filmről vagy tévésorozatról szóltak, a Production Weekly egyszerűen csak a “Daredevil reboot”-ként említi a projektet. Egyelőre nem világos, hogy a produkciót a mozikban vagy a Disney+ képernyőjén mutatják be, alighanem egy 4. évad minden rajongó kibékülne. Viszont érdemes leszögezni, hogy a lap hajlamos eltúlozni a dolgokat, ahogy tette azt több alkalommal is a múltban, magyarul kezeljük fenntartásokkal.

A Netflix döntése nagy csalódást okozott a rajongóknak, amikor a harmadik évad után leállították a sorozatot. A közösségi médiában a #SaveDaredevil hashtaggel kampányoltak is Charlie Cox megmentéséért. Úgy tűnik, hogy a karakter népszerűségére a Marvel Studios is felfigyelt, most pedig valóra válthatják az álmot, amiről mindenki csak álmodott évekkel ezelőtt. Legyen szó mozifilmről vagy sorozatról, bármi jöhet.

Abban egyetérthetünk, hogy a következő években nagy tervei vannak Daredevillel a stúdiónak, ha nem így lenne, akkor nem hozták volna vissza a Pókemberre sem. A Netflix három évadán keresztül nem volt lehetőségünk megismerni a hős világát, bízunk benne, hogy az MCU kiaknázza.

Daredevil
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...