Főoldal Filmek A Batgirl forgatási fotója rávilágott Lex Luthor végzetére az HBO Max új filmjében
Filmek

A Batgirl forgatási fotója rávilágott Lex Luthor végzetére az HBO Max új filmjében

Nem először olvashatunk Lex Luthorról a Batgirl forgatásán.

412
Az Igazság Ligája

A Zack Snyder – Az Igazság Ligája után valószínűleg sok rajongóban megfogalmazódott a kérdés, hogy mi történt Jesse Eisenberg karakterével, azaz Lex Luthorral. Máig nem kaptunk választ erre a kérdésre, azonban az egyik készülő produkció várhatóan tiszta vizet önt a pohárba a találgatások után. A Batgirl forgatásáról egy új fotó járta be az internetet az elmúlt napokban. Az HBO Max készülő DC Comics adaptációjának glasgow-i forgatásról kiszivárgott fényképen egy Gotham Globe újság volt látható.

A megosztott fotó utalást tett a gonosztevő Lex Luthor DC Extended Universe-sorsával kapcsolatban. A fényképből kiderült, hogy Superman nemezise a Belle Reve börtönben talált új otthonra. Ez a második alkalom, hogy Luthor neve felbukkan a Batgirl egyik díszlet kellékén, az első egy Gotham Tattler magazinban volt. Sajnos képet nem tudjuk megmutatni, ugyanis a Warner Bros. eltávolíttatta a képet a közösségi portálról.

A Batgirl-film főszereplője Leslie Grace (In the Heights), aki Barbara Gordon, Gotham City rendőrkapitányának, James Gordonnak a lányát alakítja. A hős először az 1967-es Batman-sorozatban volt látható, ahol a néhai Yvonne Craig alakította Barbarát. A képregényekben Batgirlről először a Detective Comics 357. számában olvashattunk, melyet Gardner Fox író és Carmine Infantino művész írt.

Az élőszereplős filmben visszatér az Oscar-díjas J.K. Simmons és Michael Keaton (The Flash) is, előbbi Gordon rendőrfőnök és utóbbi Bruce Wayne/ Batman szerepébe bújik. Hozzájuk csatlakozik Jacob Scipio, Ethan Kai, Corey Johnson, Rebecca Front, valamint Brendan Fraser, aki ezúttal egy Firefly gonosztevőt játszik majd a DC Moziverzumban.

A Batgirl rendezői székében a Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah foglal helyet, és Christina Hodson (Ragadozó madarak, The Flash) forgatókönyvéből dolgozzák fel Barbara történetét. A forgatás jelenleg Skóciában zajlik.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Max
Filmek

Részletes tudnivalók a hamarosan induló Max streaming szolgáltatásról

Egy hónap múlva Magyarországon is elindul a Max - az HBO Max...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.