Főoldal Filmek Matt Reeves egy háromperces részletet osztott meg a Batman c. filmből
Filmek

Matt Reeves egy háromperces részletet osztott meg a Batman c. filmből

Durva filmnek ígérkezik a Batman legújabb adaptációja.

409
The Batman
Forrás: Warner Bros.

Matt Reeves azután tette közzé a 4K formátumban a szóban forgó jelenetet, hogy az a múlt héten kiszivárgott. A filmből kivágott új felvételt közvetlenül a rendező hivatalos videomegosztó-portáljára töltötte fel Reeves, ami azt a temetést mutatja be, amikor Rébusz (Paul Dano) egy autóval emberek közzé hajt.

A hosszú, háromperces videón Bruce Wayne (Pattinson) látható, aki szintén részt vesz Gotham City polgármesterének, Don Mitchell Jr-nak (Rupert Penry-Jones) a temetésén. A szóban forgó jelenetet többször is láttuk már, kezdve az első teaser előzetessel, de ilyen hosszúságban és részletesen eddig még nem nézhettük meg.

A ravatalozón kívülről sikolyokra lehetünk figyelmesek, mielőtt egy autó a tömegbe hajt. James Gordon (Jeffrey Wright), a gothami rendőrség rendőrfőnöke felszólítja a sofőrt, hogy szálljon ki a kocsiból, majd Gil Colson (Peter Sarsgaard) kerületi ügyész száll ki, akinek száját beragasztották, a nyakára egy bombát szíjaztak és a mellkasára egy levelet tűztek, amelyen az áll: “Batmannek”.

Megnézve a klipet nagyobb értelmet kap Reeves korábbi kijelentése is, amelyben úgy hivatkozik a filmre, hogy “majdnem horror” lett belőle. Hetekkel korábban már kiszivárgott, hogy a The Batman az erőszak és bosszú ellenére csak PG-13-as karikat kapott az Egyesült Államokban, de az MPA közlése szerint még így is durva kalandnak ígérkezik a Sötét Lovag legújabb feldolgozása.

Matt Reeves írta és rendezte The Batman című film március 3-án kerül bemutatásra a mozikban, és kizárólag ott lesz látható a Sötét Lovag legújabb története 45 napig. Áprilisban pedig már az HBO Maxen is elérhető lesz online.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.