Főoldal Sorozatok Végre kiderült, hogy hány részből áll majd a Marvel Studios első sorozata, a WandaVision
Sorozatok

Végre kiderült, hogy hány részből áll majd a Marvel Studios első sorozata, a WandaVision

A The Mandalorian után kezd standard lenni az évadok hossza.

444
WandaVision

Különös, de néhány héttel a start előtt a Marvel Studios hivatalosan még nem jelentette be, hogy hány részt számlál majd a január 15-én debütáló WandaVision című sorozat. Most azonban a Disney egyik latin-amerikai oldala véletlenül közzétett egy fontos információt, amiből azt megtudtuk, hány héten keresztül fogják sugározni Skarlát boszorkány és Vízió sorozatát a Disney+ streamingszolgáltatón. Sőt, még azt is elárulták, melyik napokon lesz látható az új rész.

A Murphy’s Multiverse figyelt fel rá, hogy a hivatalos Disney Latino oldal közzétett információja szerint a sorozat egészen március 5-éig lesz majd látható a platformon. Ez azt jelenti, hogy legalább nyolc epizódból fog állni majd a sorozat. A következő évben gyakorlatilag megállás nélkül kapjuk majd a Marvel tartalmakat, hiszen nem sokkal a WandaVision fináléja után érkezik a The Falcon and the Winter Soldier is, aminek első részét március 19-én láthatjuk majd.

A WandaVision 2021. január 15-én indul a Disney+-on, a Disney streamingszolgáltatásán. Elizabeth Olsen (Wanda Maximoff) és Paul Bettany (Vízió) főszereplésével készült sorozatból minden pénteken új részt mutatnak be, és március 5-én kerül majd sor a sorozat végére.

Bár hétpecsétes titokként őrzik a sorozat sztoriját, de az eddig látott képsorokból már kiderült, hogy Wanda egy alternatív idősíkot teremt, hogy visszahozza Víziót a halálból a Bosszúállók: Végtelen háború után, s úgy tűnik, hogy Vízión kívül másokat is feltámaszt a halálból. Ezt azonban nem nézik jó szemmel majd a kormányok és nagyhatalmak Thanos csettintése után, ezért igyekeznek megállítani ebben Skarlát boszorkányt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...