Főoldal Játékok A Cyberpunk 2077-et promózó Night City Wire negyedik epizódja igen látványosra sikeredett
Játékok

A Cyberpunk 2077-et promózó Night City Wire negyedik epizódja igen látványosra sikeredett

Újabb betekintés a játék világába.

441

A megjelenés már a küszöbön és a játék is aranyba ment a múlt hét elején. A promóciós stream gyanánt futó Night City Wire múlt havi, harmadik adása sem volt egyszerű. Újra és újra ámulatba esünk a Cyberpunk 2077 kapcsán érkező anyagok láttán, de ha lehet ilyet mondani az aktuális, negyedik epizódban még látványosabb anyagok érkeztek. Elsősorban a benzingőz és a stílusos ruhák kedvelőinek szól az anyag, amit most kaptunk, de van itt még egy kis Keanu Reeves-es anyag és egyéb módokon is bekukkanthattunk a kulisszák mögé.

A nyúlfarknyi The Diner című trailerben a Night City uralásáért szükséges áldozatokra, a kőkemény “munkára” és vele járó előnyökre leshetünk rá, igazán adrenalinnövelő tálalásban.

Ugorjunk is tovább és nézzük meg mit tartogat az év egyik legjobban várt játéka a divat és a stílus kedvelőinek. Az alábbi kedvcsinálóban a Cyberpunk 2077 világában beállt változásokon és azok hatásán keresztül mutatják be a lakosok által képviselt divatirányzatokat. Lesz pár igen érdekes és meglepő, de garantáltan stílusos darab is a tarsolyunkban a végigjátszás során.

Az utolsó blokkban pedig a benzingőz szerelmeseinek kedveztek. Bemutatták az elérhető járműveket csoportosítva, így láthatjuk, hogy mihez nyúlhatunk, ha gyors, vagy éppen erősebb járművekre szorulnánk. Érkezett egy hangulatos kis videó az 1974-ben szériagyártásba került Porsche 911 Turbo szerepléséről, mely valamilyen úton módon a Keanu Reeves által megformált Johnny Silverhandhez köthető. Zárásként pedig nézzétek meg szintén a híres színész által prezentált, az Arch Motorcycle egyedi motorkerékpárokat gyártó cég és Cyberpunk 2077 kooperációját bemutató kisfilmet.

Aki igényelné, a teljes adást egyben is megtekintheti alább. A Cyberpunk 2077 megjelenésére 2020. november 19-én számíthatunk PC, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, az Xbox Series S/X és PlayStation 5 megjelenések későbbi dátummal érkeznek.

Szerző

Nappal tisztességes családapaként funkcionálok, de altatás után előveszem a controllerem, hogy kialvatlanra játszhassam magam.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.

Marvel's Spider-Man 2
PlayStation

Marvel’s Spider-Man 2 frissítés érkezik március 7-én

Ezeket az újdonságokat hozza a Marvel’s Spider-Man 2 következő frissítése.