Főoldal Filmek Egy szavahihető forrás szerint nem Reverse-Flash lesz a The Flash-film főgonosza
Filmek

Egy szavahihető forrás szerint nem Reverse-Flash lesz a The Flash-film főgonosza

De akkor ki lesz Flash ellenfele?

498
Flash

A közelmúltban számtalan pletyka napvilágot látott már a The Flash-filmmel kapcsolatban. A dolgok érdekes fordulatot vettek néhány hónapja, amikor Michael Keaton visszatéréséről kezdtek beszélni, majd néhány hete bejelentették, hogy mellette egy másik Batman is szerepelni fog a filmben, Ben Affleck alakításában. A Marvel után a DC is megnyitja a multiverzumot a hősök előtt.

Bár a főszereplőket már bejelentették, egyelőre nem tudni, hogy kivel harcol majd Flash a filmben. Lehet, hogy senkivel, pusztán az idővel fut majd versenyt. Legalábbis erről szólnak a legújabb pletykák. A DC FanDome rendezvényen bemutattak néhány koncepciós tervet a filmből. Ezeken Barry Allen új kosztümjét vehettük szemügyre, illetve Michael Keaton, mint Batman is visszatért a ’90-es évekből. A kép megerősítette, hogy Flash visszamegy a múltba, hogy megmentse anyját. A legújabb hírek szerint a Flashpoint képregényekből nem fog szerepelni Reverse-Flash a filmben.

A Heroic Hollywood értesülése szerint nem Eobard Thawne karaktere, Reverse-Flash lesz a főgonosz. Sajnos a lap nem részletezte, hogy ha nem ő, akkor ki próbálja megállítani majd a főszereplőt, esetleg tesznek-e említést majd Reverse-Flashre a történetben. Nehéz elképzelni nélküle a történetet, hogy a múltban egy vendégszerep erejéig ne látnánk a karaktert, hiszen ő felelős Nora Allen meggyilkolásáért, illetve egy bűncselekménnyel ő sározta be Barry apját, amiért a férfi rács mögé került.

Hogy mennyi alapja van ezeknek a pletykáknak, nehéz megmondani, de mindenesetre jól látszik, hogy a DC és a Warner teljesen újragondolta a szuperhősök univerzumát. Saját utat kezdtek kitaposni a karaktereik előtt, s már nem a Marvelt másolják.

A The Flash-filmet 2022. július 1-jén mutatják be.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.