Főoldal Filmek A rossz Box Office adatok miatt a Warner Bros. átnevezte a Ragadozó madarakat a jobb bevétel reményében
Filmek

A rossz Box Office adatok miatt a Warner Bros. átnevezte a Ragadozó madarakat a jobb bevétel reményében

A múlt héten bemutatott DC-film teljes címe a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), ám a Warner lerövidítette a címet, s a főszereplőre összpontosítanak.

524
Ragadozó madarak

A múlt héten bemutatott DC-film teljes címe a Ragadozó madarak (és egy bizonyos Harley Quinn csodasztikus felszabadulása), ám a Warner lerövidítette a címet, s a főszereplőre összpontosítanak.

Ezektől a számoktól még a Warner is jobb kezdésre számított, már csak annak függvényében is, hogy a kritikusok elégedettek voltak Margot Robbie főszereplésében készült Ragadozó madarakkal, de úgy tűnik, hogy ez nem volt elég a nézőknek, hiszen nagyon kevés nézőszámmal nyitott múlt hétvégén a film. Eleinte 50 millió dollárt jósoltak neki, majd a stúdió ezt 45-ra módosította, de még ennél is rosszabb számokat tudott felmutatni a film, hiszen az Államokban csupán 32 milliót, míg világszerte 82,1 millió dollárt hozott.

Kár tagadni, botrányos kezdést mutatott fel a film. A valaha volt leggyengébb első hétvégét tudja így felmutatni a Ragadozó madarak, hiszen ennél még az elképesztően sokat kritizált Öngyilkos osztag is többre volt képes. Pontosan 100 millióval többet termelt (eddig).

A Warner bukásról még hallani sem akar, mindent megtesz, hogy népszerűsítse a filmet. A legújabb próbálkozása éppen az, hogy a kissé eltúlzott filmcímet lecseréli, és egy sokkal rövidebb és hangzatosabb címen reklámozza a filmet. A Harley Quinn: Ragadozó madarak lett az új cím, a döntést pedig azzal indokolhatja a stúdió, hogy a narratíva és a vezető karakter miatt jobb, ha kiemelik a történetből Harley Quinnt, aki az egyik legkedveltebb karakter most a DC Moziverzumban. A legnagyobb amerikai mozihálózatok, a Cinemark és az AMC színházakban már meg is történt a névcsere.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.