Főoldal Filmek Az alábbi Marvel-filmekkel és sorozatokkal indul november 12-én a Disney+
Filmek

Az alábbi Marvel-filmekkel és sorozatokkal indul november 12-én a Disney+

A Disney elárulta, hogy mely Marvel-filmek és sorozatok lesznek azonnal elérhetők a Disney+ első napjától, azaz november 12-étől.

564
Disney+

A Disney elárulta, hogy mely Marvel-filmek és sorozatok lesznek azonnal elérhetők a Disney+ első napjától, azaz november 12-étől.

Miközben Magyarországon várjuk a Disney bejelentését, hogy mikortól lesz elérhető nálunk is a Disney+ streamingszolgáltatás, addig az Egyesült Államokban és más európai országokban már november 12-ére készülnek, amikor is elrajtol a Disney online tékája, köztük klasszikus feldolgozásokkal, de eddig még soha nem látott új tartalommal is, mint például a The Mandalorian élőszereplős Star Wars-sorozattal.

Úgy tűnik azonban, hogy a kínálat eltérő lehet országonként. Legalábbis erre lehet következtetni a holland Disney+ címeiből, hiszen a nemzetközi piacra szánt tartalomból nem mind lesz fellelhető Észak-Amerikában. És ez fordítva is igaz, de a húzócímek minden régióban és országban streamelhető lesz.

Az Egyesült Államokban november 12-étől például olyan Marvel címeket nézhetünk online, mint a Vasember és a Vasember 3., a Marvel Kapitány, a Bosszúállók: Ultron kora, A galaxis őrzői, Thor: Sötét világ és A Hangya. A lista nem teljes, hiszen fokozatosan válnak elérhetővé majd az újabb részek. De a klasszikus képregényt kedvelőknek is szeretnének kedvezni, hiszen a ’80-as és a ’90-es évekből több animációs sorozatot is képernyőre tűznek.

A lista nem teljes, így külföldön élő honfitársainknak érdemes tájékozódni a Disney+ helyi weboldalán, hogy az adott ország előfizetésébe mely sorozatok és filmek kapnak helyet az első hónapban. Bár a Disney+ időközben kapott magyar oldalt, arra vonatkozólag nem kaptunk információt, hogy mikor tervezik hazánkban is elindítani.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

A sógun
Sorozatkritikák

A sógun kritika

Az utóbbi évtized legjobb szamurájos sorozata?

Disney Plus
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat májusban a Disney+

Májustól ezeket a filmeket és sorozatokat is nézhetjük a Disney+-on.