Főoldal Filmek Jeffrey Wright és Jonah Hill is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához
Filmek

Jeffrey Wright és Jonah Hill is csatlakozott a The Batman szereplőgárdájához

Míg a Westworld sztárja, Jeffrey Wright Gordon rendőr-felügyelőt, addig Jonah Hill a film fő gonoszát, Pingvint keltheti életre a The Batman-filmben.

605
Jonah Hill Jeffrey Wright The Batman

Míg a Westworld sztárja, Jeffrey Wright Gordon rendőr-felügyelőt, addig Jonah Hill a film fő gonoszát, Pingvint keltheti életre a The Batman-filmben.

A The Hollywood Reporter értesülései szerint a Golden Globe- és Emmy-díj nyertes Jeffrey Wright (Westword) tárgyalásokat folytat Matt Reeves közelgő alkotásáról, így ő lehet Robert Pattinson nevével fémjelzett The Batman főszereplőjének egyik leghűségesebb segítője, James Gordon rendőrfelügyelő. Minden jel arra utal, hogy Matt Reeves teljesen új irányba viszi a történetet, hiszen J.K. Simmons Az Igazság Ligája után nem tér vissza Gordon szerepében.

Jeffrey Wright

Wright ezzel az új szereppel olyan legendás színészek nyomába léphet, mint Ben McKenzie (Gotham), az Oscar-díjas J.K. Simmons (Az Igazság Ligája), a szintén Oscarral jutalmazott Gary Oldman (A Sötét lovag-trilógia), Pat Hingle (Batman, Batman visszatér, Mindörökké Batman, Batman és Robin), valamint Neil Hamilton (’60-as évek beli Batmanje), akik korábban mind kipróbálták magukat Gotham City rendőrfelügyelő szerepében. A stúdió hivatalosan még nem közölte a hírt, ám Wright közösségi oldalán félreérthetetlen üzenetet tett közzé:

Ezzel egy időben a Variety forrása azt is megerősítette, hogy Matt Reeves a kétszeres Oscar-díjra jelölt Johan Hill-t szemelte ki a film egyik gazember szerepére. Míg a lap úgy tudja, hogy Pingvin szerepét szánnák a színésznek, addig egy másik oldal, a Collider forrása egy másik szerepet gondol Hill-nek, szerintük Rébusz szerepét kapja. Hivatalosan a Warner Bros. nem erősítette meg egyik színész csatlakozását sem, mint ahogy a film gonoszáról sem beszéltek.

Jonah Hill

Wright-tal ellentétben Hill neve mellett még kérdőjel van, miután még nem írta alá a szerződést. Justin Kroll a Variety újságírója szerint a felek már hetek óta tárgyalnak egymással, azonban Hill kisebb fejtörést okoz a stúdiónak, hiszen a színész több mint 10 millió dollárt kér a szerepért, ami csaknem kétszer annyiba kerül, mint Robert Pattinson főszereplése. A Warner Bros. döntésén múlik, hogy elég nagy-e a pénztárcájuk, hogy megfizessék Hollywood közkedvelt színészét, függetlenül attól, hogy Pingvin vagy Rébusz szerepét kapja.

A The Batman bemutatója 2021. június 25-én lesz az amerikai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.