Főoldal Játékok Lessünk bele együtt a Control első perceibe
Játékok

Lessünk bele együtt a Control első perceibe

A finn fejlesztők játéka szokás szerint egy természetfeletti világba kalauzol.

560

A finn fejlesztők játéka szokás szerint egy természetfeletti világba kalauzol.

Az idei nyár egyik legnagyobb dobása lehet a Control. A Remedy új játéka augusztus végén érkezik, ezt jó ideje tudjuk már. Mint ahogy az is világos, hogy Jesse Fadent irányítva egy rakás fura történésben lesz részünk – ezt több játékmenet videóban is volt már szerencsénk megtekinteni. Most a játék legelső 13 percét élhetjük át az alábbi, frissen érkezett videóban.

A bevezetés még egy kicsit lassú, de ez ne tévesszen meg senkit, a folytatásban egészen biztosan a készítőkre jellemző kissé elvont, de akcióban dús kaland vár majd minket. A finn srácoknak vízválasztó lehet a játék fogadtatása, hiszen a Quantum Break nem lett akkora siker mint várták, s talán ennek köszönhetően is lettek kegyvesztettek a Microsoftnál. A Controlt egy kisebb kiadó, az 505 Games gondozza és immár PC és Xbox One mellett PS4-re is megjelenik. Ha pedig netán beüt, akkor sok lehetőségük nyílhat. Például pár hete szerezték vissza az Alan Wake jogait, sokan már most elkönyvelték, hogy érkezhet egy folytatás. Ne együk azonban olyan forrón a kását, előbb nézzük meg a Control hogyan teljesít, a látottak alapján mi továbbra is bizakodóak vagyunk.

Szerző

Általában egész nap játszom a munkahelyemen, ugyanis videojáték fejlesztésben dolgozom. Mellette hobbikritikusként okoskodom jó pár éve, immár szélesvásznon.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Dune: Awakening
Játékok

Arrakis életre kel a Dune: Awakening című online túlélős játékban

Új előzetesen csodálhatjuk meg a Dűne világában játszódó új túlélős MMO-t.