Főoldal Filmek Az igazság ligájában is Jeremy Irons alakítja Alfredet
Filmek

Az igazság ligájában is Jeremy Irons alakítja Alfredet

Egészen februárig kell visszakanyarodnunk, ugyanis akkor röppent fel a hír, hogy Az igazság ligája első felvonásában Afred szerepét ismét Jeremy Irons játszhatja el, de ezt akkor még a kiadó nem erősítette meg.

1.2k

Egészen februárig kell visszakanyarodnunk, ugyanis akkor röppent fel a hír, hogy Az igazság ligája első felvonásában Afred szerepét ismét Jeremy Irons játszhatja el, de ezt akkor még a kiadó nem erősítette meg.

Hétvégén a Warner Bros. stúdió nem húzta tovább, kiadott közleményében tudatta a világgal, hogy eszük águkban sincs lecserélni Jeremy Ironst más színészre, meg voltak elégedve a munkájával, így zöld utat kapott a következő DC Comics filmben is a színész.

sam_r2_v117_151015_15mj_g_r709f.177972.tif

A forgatással picikét megcsúszott kiadó, mert februárban még április 11-ei napot lehetett hallani, de azon már rég túl vagyok, s még mindig a szereplőválogatás folyik –közben azért már helye közel berendezkedett a stáb a dél-angliai Leavesden stúdióba.

De tény, hogy az 1-2 hónapos csúszás nem túl biztató a Warner Bros.-nak. Tudjuk jól, hogy a DC-nél nem hoztak akkora sikert az utóbbi filmek, sőt komoly gondok vannak a Suicide Squad – Öngyilkos osztag nyári filmmel is. Itt is több jelentet újra kell venni, mert a poénokat lelőtték a trailerekben, ezen felül pedig rettentő komor hangulatú filmet hoztak össze, ismét!

maxresdefault

Egyszerűen nem tudják felvenni a versenyt a Marvel Univerzummal a DC Comics-nél. A legutóbbi filmjük is, a Batman Vs Superman is éppen visszahozta azt a pénzt, amibe került a forgatás és marketing. Csodát vártak tőle, de „bukás” lett végül.

Az igazság ligáját is a Batman Vs Superman rendezője, Zack Snyder fogja rendezni, ígérete szerint ez a film már picit vidámabb és élvezetesebb lesz, mint az utóbbi művei. Vajon tanult a hibákból?

batman-v-superman-dawn-justice

A két részesre tervezett Igazság ligája film első felvonása 2017. november 17-én érkezik a moziba, míg befejező része csak 2019. június 14-én lesz látható. Sok-sok szereplőt viszontláthatunk majd a Batman Vs Superman filmből is, köztük Ben Affleck által alakított Batmant, Wonder Woment, a már említett Alfredet, továbbá Superman is biztosan ott lesz. A visszatérők mellett lesznek új karakterek is, The Flash, Aquaman, és Cyborg felveszi jelmezét.

Másik bomba hír, hogy egy időben fogják lefilmezni mind a két részt. A Warner Bros. úgy döntött, ha már csúszásban vannak, és mindenki összegyűlt egy film erejéig, akkor miért is ne rögzítenék egyszerre a két részt, hisz Hollywoodban amúgy is nagy divatnak örvend az efféle hozzáállás.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.