Főoldal Filmek Ki lesz a Marvel Moziverzum következő főgonosza?
Filmek

Ki lesz a Marvel Moziverzum következő főgonosza?

Ki veszi fel a kesztyűt a Bosszúállókkal, ha Thanost eltángálták? Mutatunk pár rosszfiút aki a jövőt jelentheti az Marvel Moziverzumban és ajánlunk képregényeket, hogy előre fel tudjatok készülni!

691

Ki veszi fel a kesztyűt a Bosszúállókkal, ha Thanost eltángálták? Mutatunk pár rosszfiút aki a jövőt jelentheti az Marvel Moziverzumban és ajánlunk képregényeket, hogy előre fel tudjatok készülni!

Ha a mozikban bemutatott Bosszúállók: Végjátékban sikerül hőseinknek legyőzniük az Őrült Titánt, valószínű akkor sem dőlhetnek hátra, hisz a képregényekből még rengeteg veszedelmes alak költözhet a filmvászonra. A beválogatásnál kritérium volt, hogy a képregényekben korábban szerepelniük kellett és minimum akkora, de lehetőleg nagyobb fenyegetést jelentsenek az univerzumra, mint Thanos. Vágjunk bele!

Ki lehet a következő szupergonosz?

Kang, a hódító

A Bosszú Angyalainak (igen, magyar keresztségben így hívjuk a képregényekben az „Avengereket”) egyik legrégebbi és legnagyobb ellensége már a nyolcadik lapszámukban megjelent, s azóta is próbál borsot törni az orruk alá. Az ő színre lépése akkor lehet indokolt, ha beigazolódnak az időutazással kapcsolatos teóriák az új résszel kapcsolatban, hisz Kang (polgári nevén: Nathaniel Richards) egy 31. századi lángelme, aki a történelem megszállottja és a jövőbeli Föld ura. De a bolygónk addigra olyan állapotba került, hogy az időutazás, a fejlett technika és a történelmi ismeretei segítségével egy szebb korban akarja birtokolni a bolygót. Már az időutazás is elég nagy előnyt jelent hőseinkkel szemben, de ők biztos nem adják magukat könnyen.

Fátum Doktor

Doctor Doom avagy Victor Von Doom, Latvéria uralkodója, a Marvel képregényes univerzumának egyik legélesebb elméje, s az egyik legrettegettebb zsarnoka. A „Minden idők gonoszai” listákon rendre előkelő helyen végez, és közel sem érdemtelenül. Egy összetett karakter, átérezhető motivációval, viszont akkora szociopátiával, hogy a Holdról is látni lehet. Ő az leginkább erről a listáról aki nemcsak erőben, de érdekességben is Thanos-szal egy szinten van. Ami az óriási intelligenciáján túl félelmetes ellenféllé teszi azaz akaratereje, kegyetlensége, perfekcionizmusa és a különleges találmányok sora amit a világuralmi törekvései szolgálatába tud állítani. Minden rajongó álma válna valóra egy csapásra, ha végre méltó módon szerepelne egy mozifilmben.

Szerző

Mióta az eszemet tudom mozgóképpel kelek és fekszem. Közösségi média felületünket kezelem és kritikákat írok általában filmekről.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...