Főoldal Filmek Megvan, hogy mikor játszódik a The Batman
Filmek

Megvan, hogy mikor játszódik a The Batman

Nagyon kevés az információ, ami a birtokunkban áll a The Batman projektről, azonban a legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem akárhová helyezte el a történetet.

569

Nagyon kevés az információ, ami a birtokunkban áll a The Batman projektről, azonban a legújabb pletykák szerint Matt Reeves nem akárhová helyezte el a történetet.

A Marvel Studios az elmúlt hetekben bebizonyította, hogy szükség van olyan szuperhősfilmekre, amelyek nem a jelenben, hanem a múltban játszódnak, hogy olyan eseményeket is feltárjanak, amelyeknek a jövőben fontos szerepet tulajdonítanak a készítők. Úgy tűnik most, hogy Batman számára is ez lesz a járható út, hiszen a legfrissebb pletykák szerint Matt Reeves projektje a ’90-es években fog játszódni.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Azt már tudjuk, hogy Ben Affleck nélkül készül a film, illetve egy fiatal színésszel számolnak, aki a húszas éveiben jár, tehát ha a DC és a Warner az Affleck által kitaposott ösvényt szeretnék járni, akkor az 1990-es évek és a fiatal színész nagyszerű lehetőséget ad, hogy olyan történeteket meséljenek el, amik akár a jövőben fontos szerepet kaphatnak. És még abba sem törik bele a bicskájuk, hogy a korábbi események fényében kell új Sötét lovagot avatni.

Számtalan Batman képregényt jelentettek meg abban az időben, és mivel Matt Reeves rendező egy galériára elegendő gonosztevővel számol a filmben, így kedvére válogathat a jobbnál jobb ellenlábasok közül, valamint a fiatal főszereplő detektív készsége is jobban kibontakozhat a történetben. Egyszóval nem lennénk meglepve, ha igaz lenne a pletyka, s Batmant nem a jelenben, hanem a múltban találnánk Gotham City bűnözőivel szemben.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Milly Alcock
Filmek

Megvan, mikor láthatjuk Milly Alcock Supergirl-filmjét a mozikban

Kitűzték a Supergirl: Woman of Tomorrow bemutatóját.

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.