Főoldal Filmek Mutatjuk Jake Gyllenhaal Mysterio jelmezét a Pókember: Idegenben
Filmek

Mutatjuk Jake Gyllenhaal Mysterio jelmezét a Pókember: Idegenben

Az Empire Magazine legfrissebb számában jelent meg egy kép Jake Gyallenhaal karakteréről, hogy milyen lesz Mysterio teljes jelmeze a Pókember: Idegenben.

647

Az Empire Magazine legfrissebb számában jelent meg egy kép Jake Gyallenhaal karakteréről, hogy milyen lesz Mysterio teljes jelmeze a Pókember: Idegenben.

A következő Pókember-film forgatásával egy ideje már végeztek, de hivatalos előzetesre még egy kicsit várnunk kell, melyben Tom Holland főszereplő mellett Jake Gyallenhaal is szerepet kap. Gyallenhaal karakterét már a munkálatok elején pletykálták, miután a színész többször is a Pókember: Idegenben forgatás helyszínéhez közel jelent meg, amit végül a maga a színész megerősített a CCXP rendezvény előtt. Az európai forgatásról képek is napvilágot láttak Mysterioról, de azokon nem volt kivehető a színész teljes jelmeze, most azonban az Empire Magazine legújabb számából teljes harci díszben megcsodálhatjuk a barátságos és közkedvelt Pókember legújabb szövetségesét.

[penci_related_posts dis_pview=”yes” dis_pdate=”no” title=”Még több a témában…” background=”” border=”” thumbright=”yes” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”tag” orderby=”rand”]

Igen, a pletykák és a trailerleírás – amit az CCXP-én mutattak be – szerint a képregényekkel ellentétben a filmben Mysterio nem Pókember ellenfele lesz, hanem új szövetségese, akivel közösen készülnek megállítani egy félelmetesebb és nagyobb, a Természetfelettiek néven ismert csoportot, akiket jól ismer Mysterio. A történetszálban Nick Fury is fontos szerepet játszik, aki minden bizonnyal Peter Parker mentorát alakítja majd, és fontos szerepet tölthet be abban is, hogy Peter és Mysterio egy oldalon harcoljon.

A Marvel Studios mindeddig nem ismertette, hogy miről fog szólni a Pókember következő kalandja, ami hátrahagyja az Egyesült Államokat, és európai városokat látogatnak meg a főszereplők egy tanulmányi osztálykiránduláson, ahogy ezt korábban Kevin Feige producer egy interjúban elmesélte, illetve, hogy a Pókember: Idegenben néhány perccel a Bosszúállók: Végjáték után játszódik majd, tehát Peter túléli Thanos Megtizedelését a Végtelen háború után.

A Pókember: Idegenben országos bemutatója 2019. július 4-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...