Főoldal Filmek Tom Hardy kedvenc jelenetét kivágták a Venomból
Filmek

Tom Hardy kedvenc jelenetét kivágták a Venomból

A Venom főszerepét alakító Tom Hardy nagy bánatára kedvenc jelenetét megsínylette a vágószoba.

619
Venom
Forrás: Sony Pictures

A Venom főszerepét alakító Tom Hardy nagy bánatára kedvenc jelenetét megsínylette a vágószoba.

Nagyon úgy fest, hogy nem csak egy magasabb besorolású Venom van kilátásban, de egy bővített változattal is találkozhatunk a jövőben, ugyanis Tom Hardy elmondása szerint bő 40 percnyi anyagot vágtak ki a filmből – köztük volt kedvenc jelenete is. Elég bizarrnak hangzik, de nyugalom!

Kettőt kell aludnunk a bemutatóig, ugyanis sok országban – beleértve Magyarországot is – már szerda este elővetítéseket tartanak a Venomból, így érthető, hogy a következő napokban, s talán hetekben minden a Pókember univerzumban játszódó önálló képregényfilmről fog szólni. Nem véletlen, a Sony sokat vár a filmtől, ezen múlik minden, hogy lesz-e a Sonynak saját univerzuma, vagy a DC-t követve nekik sem jön össze az univerzumépítés. Tom Hardy színészt a bemutató előtt egy interjúban arról kérdezték, hogy mik voltak a kedvenc jelenetei, mire a színész csak annyit felelt:

Azok a dolgok nem kaptak helyet a filmben. 30-40 pernyi anyagot jelent ez, amik végül nem kerültek bele a filmbe. Őrült, sötét és vicces részek voltak. Értitek ti ezt? De végül nem kaptak helyet a végső vágásban.

Nem rossz dolog, ha a filmben helyet kap egy csipetnyi humor, de talán a stúdió is jobbnak látta, hogy ez nem az a film, ahol ezt reprezentálni kellene. Biztosak lehetünk abban, hogy a DVD és a Blu-ray kiadások sok extra percet tartogatnak majd, és még az sem kizárt, hogy sok ezekből visszakerül a filmbe.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...