Főoldal Filmek A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?
Filmek

A Flashpoint lett volna Ben Affleck utolsó Batman-filmje?

A Warnernek ismét meggyűlt a baja a Flashpointtal. A hírek szerint a projekt megint meghalt, és törölni kell.

466
Batman Flash

A Warnernek ismét meggyűlt a baja a Flashpointtal. A hírek szerint a projekt megint meghalt, és törölni kell.

Az elmúlt hetekben több aggasztó hír is megjelent arról, hogy talán Ben Afflecket a Flashpointban látjuk utoljára Batmanként, azonban a Warner Bros. stúdiónak gondja támadt a film előkészítésével. Több forrás is megerősítette, hogy halott a projekt, így mi lesz most veled Batman?

Márciusban számoltunk be nektek a hírről, hogy John Francis Daley és Jonathan Goldstein aláírt a Flashpointra, de a legfrissebb hírek szerint a projekt meghalt, és a rendezők hamarosan távozni fognak a film éléről. Ezzel együtt jelentek meg azok a hírek is, miszerint Ben Affleck a filmben végleg szögre akasztaná a denevérjelmezt, de így hogy nem készül el a film, nehéz lesz szabadulni a szereptől. Alternatívák természetesen így is akadnak.

Azt tudjuk, hogy Afflecknek még egy filmre szóló szerződése van, utána lejár a kontraktusa a stúdióval, így szabadon otthagyhatja a Sötét Lovag címet. Ne feledjük, hogy Matt Reeves jelenleg is dolgozik egy Batman-film előkészítésén, de ezek után nem lennénk meglepve, ha abban a szerepet már egy másik színész venné át, s Afflecktől egy másik filmben búcsúznánk. A színész maga is úgy fogalmazott, hogy keresik a tökéletes alkalmat, amikor kiléphet az álarc mögül, és megköszönheti rajongóinak a támogatást. Most összegyűjtöttük nektek pár alternatívát, melyekben Ben Affleck távozhat.

Suicide Squad 2

Az első részben Batman egy cameo erejéig ugyan, de ott volt a filmben, és ha belegondolunk, akkor miért ne tűnhetne fel a folytatásban is? Számos Suicide Squad karakter része a Batman világnak, elég csak Jókerre gondolni, úgyhogy ez egy remek búcsúfilm lehetne a színésztől. A folytatást egyébként Gavin O’Connor rendezi, akivel a színész A könyvelőn is együtt dolgozott, tehát ez tovább erősítené azt a tényt, hogy ez lesz Affleck utolsó filmje.

Harley Quinn saját filmje

Harley Quinn a Suicide Squadban mutatkozott be, aki akkora sikernek örvendett a rajongók körében, hogy a stúdió rögtön adott is neki egy saját filmet. A filmet jelenleg Birds of Prey címen jegyzik, és előkészületei jelenleg is tartanak. Kevesebb esélyt látunk arra, hogy ebben a részben köszönjük meg Affleck munkáját, de miért ne pont itt történne meg?

Az Igazság Ligája

Szerencsétlen helyzet lenne, ha Az Igazság Ligája lett volna az utolsó alkalom, amikor a színészt Batmenként láttuk. Afflecknek még egy filmre szóló szerződése van, de ez nem jelenti azt, hogy teljesíteni is kell a leírtakat. Több hír is megjelent arról, hogy mind a Warner Bros., mind Affleck egyetért azzal, hogy itt az ideje továbblépni, és átadni egy másik színésznek a szerepet. A kérdés inkább csak az, hogy mikor jön el ez a pillanat, és Matt Reeves milyen történettel áll elő. Pletykák szerint Reeves egy fiatalabb színésznek szánná a szerepet, noha ezt korábban cáfolta.

Az mindenesetre biztos, hogy a DC Comics és Warner Bros.-nak össze kell kapnia magát, mert a Wonder Woman sikere után nem voltak képesek jó filmet felmutatni. Idén csak egy DC-filmet látunk, az Aquamant, aminek bemutatója december 21-én lesz.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.