Főoldal BREAKING 2019-ben 4 Batman-filmet is bemutatna a DC? Atya! Úr! Isten!
BREAKINGFilmek

2019-ben 4 Batman-filmet is bemutatna a DC? Atya! Úr! Isten!

A mostani hír vagy nagyon durván kacsa, vagy igaz, és akkor a DC/Warner Bros. párosnál elgurult a gyógyszer.

771
The Batman

A mostani hír vagy nagyon durván kacsa, vagy igaz, és akkor a DC/Warner Bros. párosnál elgurult a gyógyszer.

Batmanből soha nem elég, nemde? Úgy tűnik, hogy nem csak a rajongók gondolják így, hanem a Warner Bros. és a DC Comics is, ugyanis a legfrissebb hírek szerint 4 Sötét lovag filmmel is készülnek 2019-ben, melyek Gotham városában játszódnak majd, fókuszban pedig Bruce Wayne és az ő alteregója, Batman áll, akivel már tavaly a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala című filmben találkoztunk.

Superman éveken át tartó hegemóniája megtörni látszik a DCEU-nál, amit Az Igazság Ligája is megerősít, hiszen annak oszlopos szuperhőse nem más lesz, mint Batman. Sőt, voltak arról szóló pletykák is, hogy esetleg a júniusban érkező Wonder Woman-ben cameozni fog Batman – ezt mai napig nem erősítették meg.

Miután év elején Ben Affleck kijelentette, hogy a nem tudja vállalni sem a forgatókönyv megírását, sem a rendezését a The Batman-filmnek, gyorsan leszerződtették a A majmok bolygója franchise zsenijét, Matt Reeves-t, aki a hírek szerint alapos átszervezésbe kezdett. Vitathatatlanul Batman a legnépszerűbb a DC kánonban, így érthető a nagy felhajtás.

A legfrissebb hírek a Reddit fórumán tűntek fel, ahol azt állítják, hogy a Warner Bros. Batman 80. évfordulója alkalmából több filmmel is készül 2019-ben. A következő tervet senki sem erősítette meg, pusztán csak bennfentes forrásokra hivatkozva állítják:

A terv az 2019-re, hogy négy Batman-filmet is bemutatnak. A Gotham City Sirens-t Valentin-nap környékén, Memorial Day hétvégéjén a Nightwing-et, augusztusban a Batgirl-t és novemberben a The Batman-t. A stúdió ezzel ünnepelné meg Batman 80. évfordulóját. A The Batman-filmben továbbra is szerepet kap Deathstroke (Joe Manganiello), de már nem mint fő antagónista. Matt Reeves nagyobb értékű filmet szeretne készíteni, melyben a „Bat család” több tagja és a több gazfickó is szerepet kap. Ezen kívül még két Batman animációs filmet is bemutatnának ebben az évben. Az egyik a The Long Halloween adaptációja lesz.

Grant Wilson lehet a Nightwing szólófilm rossz fiúja, akit Roland Desmond bérel fel, hogy iktassa ki az összes maffiavezért Bludhaven-ben.

A Suicide Squad 2 vagy a Dark Universe valószínűleg az Aquaman korábbi premiernapján érkezik.

A Suicide Squad – Öngyilkos osztag folytatás rendezői listáját már nem Mel Gibson vezeti, hanem Jaume Collet-Serra és Ruben Fleischer a legújabb jelöltek. A forgatókönyvön jelenleg is dolgoznak David Ayer ötletei alapján. Harley Quinn helyét Killer Frost veszi majd át a filmben, ő lesz az új női vezető.

A The Dark Universe szkriptjén az utolsó simításokat végzik. A sztori alapját Guillermo Del Toro korábbi ötletei adták, és újraírták, hogy a film kapcsolódjon az univerzumhoz. Ha Doug Liman is kész, akkor nyár elején kezdődhet is a forgatás.

Négy másik filmmel készülnek 2020-ra. A Warner Bros. azt szeretné, ha ebből két alacsonyabb költségvetésű, valamint másik két nagyobb büdzsével gazdálkodó alkotások érkeznének évente. Most éppen Jonathan Levine nevét beszélik a The Flash rendezői székébe. Valószínűleg 2020-ben tényleg érkezni fog az évek óta halaszgatott The Flash-film. Minden bizonnyal Matthew Vaughn írja majd Az acélember 2 szkriptjét, ha zöld utat kap a rendezés.

Mindez őrülten hangzik, nem? Valaki csak nagyot mert álmodni, és egy hosszúra nyúlt éjszaka után ilyen őrültséget kezdett el karattyolni, vagy a stúdiók tényleg apait-anyait beleadnak, csak hogy visszavágjanak a Marvelnek? Ha mindez igaz, akkor napokon belül jöhet a hivatalos bejelentés.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.