Főoldal Filmek DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális
Filmek

DC bennfentes dolgozója szerint a Wonder Woman katasztrofális

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy hasonlóan a Batman Superman ellenhez a Wonder Woman is egy zavaros, és katyvasz képregényfilm lett.

856

Egy újabb forrás erősítette meg, hogy hasonlóan a Batman Superman ellenhez a Wonder Woman is egy zavaros, és katyvasz képregényfilm lett.

Megbízható forrásból újabb aggasztó hír jelent meg a DC Filmes Univerzumából, amely arról árulkodik, hogy valóban gondok vannak a Wonder Woman-filmmel. A DC Comics egyik dolgozója mesélt picit a stúdió következő filmjéről, és erősítette meg az elmúlt idők híreit, hogy a film teljesen szétesett a vágóasztalon, és jelen állás szerint egy katyvaszt kapnak a rajongók.

Schmoes Know legújabb epizódjában hangoztak el azok a dolgok – lap tetején megnézhető a teljes adás -, amit a rajongók legkevésbé szerettek volna hallani. Már tavaly év végén is lehetett aggasztó híreket olvasni, legutóbb pedig mi is írtunk arról, hogy a stúdió dolgozói sem értik a filmet, a története teljesen szétesett, nincsenek összefüggések, és jelen állapotában leginkább a Batman Superman ellen: Az igazság hajnalára hasonlít a női képregényfilm. 1 óra 41:30 perc körül hangzik el a videóban az, miszerint egy bennfentes kolléga beszélt a Wonder Woman-film rendetlenségéről. Az aggasztó hírt pontosan attól a személytől kapták, aki egy éve a Batman Superman ellen bemutatója előtt is elmondta véleményét.

Sasha Perl-Raver a következőt mondta a Schmoes Know showban:

Először is, nem akarok én senkinek sem rosszat. Van egy ismerősünk, aki olyan bennfentes információkhoz jutott, amivel összetörte a szívem, mert óriási hitet vetettem a filmbe, hogy csodálatos lesz. Most pedig azt hallom, hogy bűzlik. És ezt ugyanaz az ember mesélte, akivel a Batman Superman ellen előtt is beszéltem. Az illető elmondta, hogy… az első reakciónk az volt, hogy „nagyon csalódottak vagyunk attól, amit láttunk. Úgy tűnik, hogy még mindig azok a problémák. Szétesett a film, a narratívája nem összefüggő. Egyszerűen csak összefüggéstelen.”

Nem jutunk szóhoz, nem jó ezeket hallani, olvasni. Mindössze egy csipet só csak a mostani hír, de annak fényében, hogy a Wonder Woman-t a Batman Superman ellen és a Suicide Squad – Öngyilkos osztag filmek bemutatója között forgatták, a Warner Bros. aligha tudott reagálni a visszajelzésekre, s változtatni a film beállításán. Idővel mindent megtudunk, de ha valóban zavaros lett a Wonder Woman, akkor minden szem az Igazság Ligájára fog figyelni, amit novemberben mutatnak be, öt hónappal a Csodanő premierje után. A legfőbb kérdés az, hogy túl tud-e lendülni a DC a válságon, vagy továbbra is egy süllyedő hajó lesz?

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Superman
BREAKINGFilmek

James Gunn megmutatta Superman teljes jelmezét

A kép alapján tökéletes Superman lesz David Corenswet.

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.