Főoldal Filmek A The Batman javára késik az Igazság ligája második része?
Filmek

A The Batman javára késik az Igazság ligája második része?

Végre talán tisztázódott az, hogy mikor is láthatjuk a The Batman néven forgó denevérember újabb részét.

831

Végre talán tisztázódott az, hogy mikor is láthatjuk a The Batman néven forgó denevérember újabb részét.

Zack Snyder és csapata jelenleg a DC szuperhős csapatának, a Ligának utómunkálatain ügyködik, hogy a lehető legtökéletesebb legyen a 2017. november 17-én érkező Igazság ligája mozifilm. Igaz, hogy a film bemutatójáig még közel egy évünk van, azonban most olyan hírek jelentek meg, hogy a második felvonás 2019 közepére kitűzött napját el kellett napolni, és nem is akármelyik film ugrik be helyére: a várva várt Ben Affleck által készülő Batman reboot.

A The Hollywood Reporter állítása szerint Snyder nem kezd azonnal neki az Igazság ligája második részének, szeretne kis szünetet tartani, vagyis egészen pontosan egy másik filmmel, a The Last Photograph-fal foglalkozni, melyről tudni, hogy a rendező egyik kedvence. A történet középpontjában az afgán háborút megjárt haditudósító áll, ő az egyetlen, aki az amerikai csapatból túlélte a támadást. Már régóta a rendező bakancslistáján van ez a film, de DC filmek miatt eddig nem tudott sort keríteni rá, most viszont végre elhatározta magát, s elkészíti az évek óta tolódó háborús filmet.

Ha igazak a THR oldal jelentései, akkor csak a The Last Photograph film után fog neki a DC hős alakulatának második felvonásához. A hírek szerint a rajongók nem kisebb örömére a Liga helyére a Batman került, így a régóta beszélt denevérfilm rebootja 2019. június 14-én érkezik a mozikba, ezzel talán az is igazolódni látszik, hogy a The Batman film forgatása 2017 tavaszán kezdődik, bár a rendező korábban elmondta, hogy a film szkriptje még nem tökéletes, sok még a csiszolni való rajta, de Joe Manganiello már nagyon várja, ő már decemberben ruhapróbát tart a DC-nél.

A hírt természetesen nem erősítették meg, de ha valóban igazak a feltevések, akkor az Igazság ligája 2. 2019 novemberében érkezik csak a mozikba.

dc-es-marvel-univerzum

Szerző
Czanik Gergely

A DC és Marvel Multiverzum egyik adminja vagyok. Továbbá a YouTube csatornánkra igyekszem jobbnál-jobb videókat gyártani.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Joker: Kétszemélyes téboly
Előzetesek

Magyar szinkronnal is észvesztő lett a Joker: Kétszemélyes téboly előzetese

Úrrá lesz az őrület a Joker: Kétszemélyes téboly nagy előzetesében.

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.