Főoldal Filmek Henry Cavill kapta a Voltron élőszereplős film főszerepét
Filmek

Henry Cavill kapta a Voltron élőszereplős film főszerepét

Filmvásznon először mutatkozik be az űrutazó robot, Voltron.

182
Voltron

A The Hollywood Reporter csütörtöki cikke szerint a korábbi Superman és Vaják színésze csatlakozik az Amazon MGM Studios készülő élőszereplős Voltron filmjéhez. Henry Cavill mellett Daniel Quinn-Toye is feltűnik, aki a hírek szerint lenyűgözte a filmkészítőket, miután Tom Holland dublőreként dolgozott az idei tavaszi West End-i Romeo és Júlia produkcióban.

Röviden:

- Mozifilm készül Voltron űrutazásáról.
- Henry Cavill kapta az élőszereplős film főszerepét.
- Rawson Marshall Thurber a rendező.

Korábban bejelentették, hogy Rawson Marshall Thurber, aki a Netflix Különösen veszélyes bűnözők és a Dwayne Johnson főszereplésével készült Felhőkarcoló írója és rendezője, kapta a rendezést, és Ellen Shanman-nel közösen írja a forgatókönyvet.

A cselekmény részleteit, beleértve Cavill szerepét, jelenleg titok övezi. Az eredeti animációs sorozat egy űrkutató csoportot követett, akik járműveik kombinálásával létrehozták a Voltron nevű szuperrobotot. Míg az 1980-as évek anime sorozata (amelyet a japán Beast King GoLion és a Kikou Kantai Dairugger XV sorozatokból adaptáltak) számos animációs folytatást és egy 2016-os Netflixes rebootot inspirált, ez az első alkalom, hogy élőszereplős változatban látjuk Voltront.

Ez Cavill újabb nagy szerepe, miután elbúcsúzott a Netflix saját gyártású Vaják című sorozat főszerepétől. Az év folyamán két akciófilmben is szerepelt – az Argylle: A szuperkémben és A piszkos hadviselés minisztériumaban –, emellett pedig a 2026-ban megjelenő Hegylakó rebootjában is főszerepet kapott, amelyet a John Wick rendezője, Chad Stahelski készít. Cavill a figyelem középpontjába Supermanként került Zack Snyder DCEU filmjeiben és a Mission: Impossible – Utóhatásban is szerepelt.

További részletek a Voltron élőszereplős filmről, beleértve a megjelenési dátumot, még nem ismertek.

Henry Cavill
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...