Főoldal Sorozatok Saját sorozatot kap a rajongók egyik kedvence a Reacher-sorozatból
Sorozatok

Saját sorozatot kap a rajongók egyik kedvence a Reacher-sorozatból

Melléksorozatot kap a Reacher egyik kedvence.

102
Reacher
Forrás: Prime Video

A Prime Video örömmel jelentette be, hogy folytatja az univerzumépítést, és a Reacher után újabb sorozatot jelentettek be. A készülő spinoff Frances Neagley karakterére fókuszál, akit Maria Sten alakít. Jennifer Salke, az Amazon MGM Studios vezetője kedden, a londoni Prime Video’s Trailblazers eseményen erősítette meg az egyelőre cím nélküli projektet.

A sorozaton a Reacher alkotója, Nick Santora és Nicholas Wootton (Esküdt ellenségek, A szökés) dolgozik. A hivatalos szinopszis szerint a spinoff Chicagóban játszódik, ahol Neagley magánnyomozóként dolgozik. Miután megtudja, hogy egy régóta kedves barátját gyanús balesetben megölték, mindent megtesz, hogy igazságot szolgáltasson. Felhasználva mindazt, amit Jack Reachertől és az 110-es Különleges Nyomozók osztagában töltött ideje alatt tanult, Neagley veszélyes útra lép, hogy egy félelmetes gonoszságot leplezzen le.

Maria Sten izgatottan nyilatkozott a karaktere fejlődéséről: „Nagyon izgatott vagyok, hogy mélyebbre ássak Neagley világában és titokzatos hátterében. Nagyon különleges karakter, és alig várom, hogy a nézők jobban megismerjék.”

Vernon Sanders, az Amazon MGM Studios televíziós vezetője hozzátette: „A Reacher hatalmas globális sikerének köszönhetően könnyű döntés volt a spinoff elkészítése. Bízunk benne, hogy ez az új fejezet friss energiát és izgalmat hoz mind az új, mind a régi rajongók számára.”

A producerek sorát erősíti Lee Child, a Jack Reacher című regények szerzője, valamint Don Granger és Lisa Kussner. A projekt az Amazon MGM Studios és a Skydance Television hetedik közös munkája. Az érkező sorozat premierdátuma még nem ismert, de Sten már visszatér a Reacher harmadik évadában is, amely Lee Child legsikeresebb regényén alapul.

Reacher
Forrás: Prime Video
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

The Sims
BREAKINGFilmek

Az Amazon MGM Studios dolgozik a The Sims élőszereplős filmjén

Élőszereplős feldolgozást kap az egyik legnépszerűbb videójáték, a The Sims.