Főoldal BREAKING Egy igazi autószerető akciósztár kapta az élőszereplős Matchbox főszerepét
BREAKINGFilmek

Egy igazi autószerető akciósztár kapta az élőszereplős Matchbox főszerepét

A rajongók örülni fognak a Matchbox főszereplőjét alakító színésznek.

169
Matchbox

John Cena aláírt a Matchbox főszerepére, amely egy élőszereplős adaptáció lesz a klasszikus Mattel autójáték-sorozat alapján. Még tavasszal jelentették be, hogy az Apple Original Films finanszírozza a projektet a Skydance és a Mattel Films közös vállalkozása mellett. A rendezést a Tyler Rake: A kimenekítés című filmek mögött álló Sam Hargrave vállalta.

A motort már beindították, és tövig nyomják a gázpedált most. A forgatókönyvön David Coggeshall dolgozik, aki már dolgozott az Apple saját készítésű Családi kiruccanás című akcióvígjátékán, valamint Jonathan Tropper, aki Az Adam-projekt című akció-kalandfilm történetéért felelt, amelyben Ryan Reynolds játszotta a főszereplőt.

A Matchbox-játék márkát 1953-ban alapították, és 1997-ben a Mattel megszerezte a jogokat. A Mattel a Hot Wheels nevű terméksorozatával versenyzett a Matchboxszal a játékautók piacán. A történet szerint Jack Odell autórajongó tervezte az első autót lányának, akinek csak akkor engedték meg, hogy játékot vigyen az iskolába, ha az elég kicsi volt ahhoz, hogy elférjen egy gyufásdobozban. Amikor a lánya iskolatársai is ilyen “gyufásdoboz-autót” akartak, megszületett az ikonikus márka.

A bejelentésben részleteket nem árultak el a film cselekményéről. Miközben Hollywood évek óta próbálja a Hot Wheels kisautóit a filmvászonra varázsolni, a Matchbox ebben is beelőzte őket, ugyanis előbb készül film az ikonikus játékokról – a szépséghiba az egészben, hogy azóta a Mattel mindkét márkát magáénak tudhatja.

A producerek névsorát erősíti David Ellison, Dana Goldberg és Don Granger a Skydance részéről, valamint Robbie Brenner a Mattel Films-től.

A készülő Matchbox az Apple Original Films és a Skydance legújabb együttműködést jelenti. Számos közös produkció van előkészületben, például a The Gorge című kalandfilm, amelyben Miles Teller és Anya Taylor-Joy szerepelnek, valamint a Fountain of Youth, egy sztárokkal teli film Guy Ritchie rendezésében, amelyben Natalie Portman és John Krasinski is feltűnik.

Cena nemrég Akwafina mellett játszott az Amazon Jackpot című akcióvígjátékában, jelenleg pedig a Max eredeti sorozatának, a Peacemaker – Békeharcos második évadát forgatja, egy sorozat a DC Univerzum szuperhőseiről.

john cena wwe
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vigyél a Holdra
Filmkritikák

Vigyél a Holdra kritika

A Vigyél a Holdra egy romantikus vígjáték a holdra szállás árnyékában.