Főoldal Előzetesek Előzetest kapott az év legvéresebb és legelborultabb horrorfilmje, a Terrifier 3.
Előzetesek

Előzetest kapott az év legvéresebb és legelborultabb horrorfilmje, a Terrifier 3.

Csak erős idegzetűeknek ajánljuk a Terrifier 3. előzetesének megtekintését, már a videó is felkavaró lehet.

313

Kevesebb, mint két hónap van a Terrifier 3. bemutatójáig. A Terrifier 2. hatalmas sikert aratott, így nem meglepő, hogy minden korábbinál nagyobb a várakozás Damien Leone harmadik filmje iránt. Art, a bohóc (David Howard Thornton) két hosszú év után visszatér, hogy a vidám karácsonyi szezont vérvörösre fesse. Az új előzetesben horror legfélelmetesebb bohóca bosszút áll a rajongók kedvencén, Sienna Shaw-n (Lauren LaVera).

A „Naughty Cut” névre keresztelt, két perces előzetes ördögien vezeti fel Art ünnepi témájú rémálmát. Öt év telt el azóta, hogy Sienna és testvére, Johnathan (Elliott Fullam) túlélték Art haragját a Terrifier-filmben. A páros próbál továbblépni, de az évforduló újra felszínre hozza a traumáikat. Bárki, aki nincs hozzászokva, paranoiának gondolhatja a dolgot. Természetesen Art visszatér, és ráncfelvarráson átesett Mikulás-öltözéke még rémisztőbbé teszi.

A legújabb felvételek emlékeztetnek minket arra, hogy bohócunknak nincsenek határai. Bosszúra szomjazik, és mindenki, aki az útjába kerül, beleértve a gyerekeket is, veszélybe kerül. Különösen egy jelenet lett felkavaró, amelyben Art egy bevásárlóközpont Mikulásának álcázza magát, minden horrorrajongó gerincén végigfut a hideg. Miles County már túlélte Art két gyilkossági ámokfutását, akit a trailerben a hírhedt sorozatgyilkoshoz, Hasfelmetsző Jackhez hasonlítanak.

A modern horror egyik legvéresebb filmje után nehéz elhinni, hogy a Terrifier 3 újra szintre emeli a műfaj határait, de Leone és tehetséges csapata mindent elkövetnek. Az elmúlt hónapokban a stáb több tagja is utalt egy különleges jelenetre, amely még Thorntont is hányás közelébe juttatta. Az Empire magazinnak adott interjújában a színész elárulta, hogy ez a bizonyos jelenet „nagyon ellentmondásos” lesz. Ez a téma végigkísérte a franchise-t; legyen szó arról, hogy valakit kettévágnak, akár lenyúzzák a bőrt a fejéről, Leone nem riadt vissza, hogy felkavaró és zavarba ejtő jeleneteket mutasson be. Ez volt az a film, amit mikor bemutattak az amerikai mozikban, többen rosszul lettek, orvost kellett hívni hozzájuk, annyira sokkolta őket a látvány.

A sorozat legfélelmetesebb filmjének nevezte a harmadik részt a rendező, amit könnyű elhinni az előzetesben látható vér és lehetséges gyilkosságok alapján. Azonban ismét a karaktereket helyezi a középpontba. A Terrifier 2. egyik fő erőssége LaVera elkötelezett és érzelmileg hiteles alakítása volt. Sokan kiemelték, hogy LaVera és Thornton játéka Batman és Joker kapcsolatát idézi. Kíváncsian várjuk, hogy mit tartogat a történet Sienna számára, és vajon megéli-e, hogy újra ünnepeljen egy karácsonyt.

A horror szerelmeseinek idén előbb érkezik a karácsony, mert a Terrifier 3. már 2024. október 11-én kijön a mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Terrifier 3
Előzetesek

Mikulásnak öltözött Art, a bohóc a Terrifier 3. első előzetesében

A Terrifier 3. teaser előzetesében Mikulásnak öltözött Art, a bohóc.