Főoldal Előzetesek Rinó is bemutatkozik a Kraven, a vadász második előzetesében
Előzetesek

Rinó is bemutatkozik a Kraven, a vadász második előzetesében

Kraven sorra vadássza le ellenfeleit az új előzetesben, amelyben Rinó is feltűnik.

414

Több mint egy évvel az első előzetes megjelenése után a Sony Pictures hosszú várakozást megelőzően végre bemutatta a Kraven, a vadász második nagy előzetesét. A nyári premiert elhalasztották, a filmet idén decemberben készülnek bemutatni a mozikban, így itt az ideje fokozni az érdeklődést.

Aaron Taylor-Johnson nincs barátkozós hangulatban a Sony Pictures új promóciós videójában. A film Pókember egyik ősellenségére összpontosít, aki először 1964-ben tűnt fel a képregényekben. A film Taylor-Johnson karakterét, Sergei Kravinoffot követi nyomon, akit vadász apja (Russell Crowe) hátrahagy egy oroszlán támadása után. Az állat harapása szuperképességekkel ruházza fel a fiatal Sergei-t, aki Kraven, a vadász néven válik ismertté, és sorra vadássza le ellenfeleit az állatvilág védelmének jegyében.

„Az apám gonoszságot hoz a világra” – mondja Taylor-Johnson a film első, tavaly nyáron bemutatott előzetesében. „Én pedig kiirtom azt.”

A film korábbi előzetese egy csavarral ért véget, amelyben bemutatták Alessandro Nivolát, aki Aleksei Sytsevichet, azaz Rinót alakítja. Az új előzetesben többet látunk Nivolából, és néhány képkocára láthatjuk, ahogy Rhino összecsap Kravennel, a helyszínből pedig úgy tűnik, hogy az afrikai szavannán járunk.

A filmet rendezte J.C. Chandor Richard Wenk, Art Marcum és Matt Holloway forgatókönyve alapján.

A Kraven, a vadász a Sony Pictures saját univerzumának következő állomása lesz. Olyan projekteket követ, mint a rendkívül alulteljesített idei Madame Web, és az október 25-én érkező Venom: Az utolsó menet.

A gonoszok nem születnek. Azzá nevelik őket. Kraven, a vadász (Aaron Taylor-Johnson), Pókember egyik legveszélyesebb ellensége, a Baljós Hatos alapító tagja sem gonosznak született. Igazi nemes: Kravinov néven látta meg a napvilágot; a családja 1917-ben menekül az Egyesült Államokba.

Talán egy félresikerült oroszlánvadászat tehet róla, amikor a ragadozó halálos sebet ejtett rajta, és az állat vére összekeveredett az övével. Talán brutális, maffiakapcsolatokat ápoló, gyerekeit szeretet nélkül nevelő apja (Russell Crowe) a hibás. De annyi biztos, hogy Kraven nem egyszerűen a fenevadak erejével, ügyességével és kegyetlenségével rendelkezik: gyors, halálos és nem ismer könyörületet.

Rossz ember – ha ember még egyáltalán –, de valahol a mélyében még ott bujkál a maradék jóság. És kérdés, mi történik vele, ha találkozik egy nála is furcsább, kiszámíthatatlanabb lénnyel: Rinóval.

A Kraven, a vadász bemutatójára 2024. december 12-én kerül sor a hazai mozikban.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

WandaVízió
Sorozatok

A Mindvégig Agatha showrunnerjét Wanda Maximoff sorsáról faggatták

A Mindvégig Agatha ad választ arra, hogy mi történt Wandával?

Amerika kapitány: Szép új világ
Filmek

Az Amerika kapitány: Szép új világ újraforgatásának rejtelmeiről beszélt Tim Blake Nelson

Tim Blake Nelson az egyik nagy visszatérője a jövőre érkező Amerika kapitány:...

Doctor Strange az őrület multiverzumában
Filmek

Az eredeti tervek alapján sokkal jobb lehetett volna a Doctor Strange az őrület multiverzumában

A Doctor Strange folytatása sokkal jobb lehetett volna az eredeti tervek alapján.