Főoldal Filmek Filmek és sorozatok, amiket bemutat júliusban a Disney+
Filmek

Filmek és sorozatok, amiket bemutat júliusban a Disney+

Júliusban sem unatkoznak majd a Disney+ előfizetői, bőven lesz új tartalom.

369
Disney+

Töltsd a nyarat a Disney+-szal és tedd még kellemesebbé ezeket a forró hónapokat az Utódokkal (Descendants), Bluey-val vagy a kritikusok által is elismert sorozat, az FX Mackó (FX’s The Bear), vagyis Carmy lenyűgöző séf életével! A jó híreink sora nem ért még véget, hiszen a Will Trent (Will Trent) második évada szintén júliusban érkezik. Ne hagyd ki ebben a hónapban a Star Wars: Az akolitus (Star Wars: The Acolyte) és a The Kardashians (The Kardashians) utolsó részeit sem!

Utódok: Vörös felemelkedése – július 12.

Miután a Szívkirálynő vakmerő akciót szít Auradonban, lázadó lánya, Vörös és Hamupipőke perfekcionista lánya, Chloe egyesítik erőiket, és visszautaznak az időben, hogy megpróbálják megfordítani azt a traumatikus eseményt, amely Vörös anyját a gonosz útjára sodorta.

Bluey – július 3.

Az egy és háromperces Bluey-miniepizódok (Bluey Minisodes) gyűjteményét a Bluey (Bluey) alkotója, Joe Brumm írta és a Ludo Studio rendezte. Ezek a játékos interakciókra épülő rövid részek Bluey és Bingo vicces és kedves pillanatait mutatják be, miközben feltárják a kölyök kutya világát. A Burkutya (Burger Dog) nevű első epizódban Bluey és Bingo egy bosszantó zenére táncolnak, majd egyszer csak megjelenik Bandit, hogy megállítsa őket.

FX A mackó – július 17.

A kritikusok által elismert, Emmy-díjas FX A mackó (FX’s The Bear) című sorozat harmadik évadában nyomon követheted Carmy és társai történetét, ahogyan a fine dining étteremmé alakított marhahúsos szendvicsezőjük felvirágoztatásán dolgoznak. Carmy minden korábbinál keményebben hajtja magát és a maximumot várja el a csapatától is – ők pedig mindent megtesznek, hogy megfeleljenek ezeknek az elvárásoknak. A gasztronómia csúcsára való törekvés új távlatokat nyit meg előttük és a társaság összetartásán is segít. A séfek megtanulják ugyan, hogy minden másodperc számít, de ebben az évadban az is kiderül, hogy megvan-e bennük az, ami az előrelépéshez szükséges.

Will Trent 2. évad – július 24.

A Karin Slaughter New York Times-bestsellere alapján készült sorozat Will Trent különleges ügynökről szól, a Georgiai Nyomozóiroda (GBI) munkatársáról, akit születésekor elhagytak, és kemény gyerekkor várt rá Atlanta túlterhelt nevelőszülői intézményrendszerében. Will az egyedi nézőpontját használva keresi az igazságot, miközben neki a legmagasabb a bűnügyfelderítési rátája a Nyomozóirodánál.

További érdekesség

A 12. évadjával és még több kalanddal, nevetéssel tér vissza a Futurama (Futurama) július 29-én. A sorozat Philip Fry (Billy West), a 25 éves pizzafutár életéről szól, aki 1999. december 31-én véletlenül lefagyasztja magát, majd 1000 évvel később felébredve új életet kezd. Sokszínű, új baráti társasága lesz, aminek Leela (Katey Sagal), a kemény, de kedves félszemű idegen, és Bender, az emberi tulajdonságokkal és hibákkal megáldott robot is tagja.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Disney+
BREAKINGFilmek

A Disney+ bekapcsolta a jelszómegosztás elleni védelmet, extra díjat kérnek a megosztásért

Vége a jó világnak! Extra díjat kell fizetni, ha megosztjuk Disney+ adatainkat.

Disney+
Filmek

Akciónak álcázott áremelésre készül a Disney+? Jön a Prémium előfizetői csomag!

Teljes átalakulásra készül a Disney? Drágábban streamelhetünk és több csomag közül választhatunk?

Agymanók 2.
Filmek

Jön az Agymanók 2. a Disney+-ra

Már nem kell sokat várni az Agymanók 2. megjelenésére a Disney+-on.