x
Close


Közelgő események

Filmek

2017 elejére tolták az Underworld 5 megjelenését

Csúsztatást kapott az ötödik Underworld installáció, a Blood Wars, melynek sztárja Kate Beckinsale.

2017 elejére tolták az Underworld 5 megjelenését
  • Publishedjúlius 2, 2016

Csúsztatást kapott az ötödik Underworld installáció, a Blood Wars, melynek sztárja Kate Beckinsale.

Áprilisban érkezett az első teaser poszter az Underworld: Blood Wars-hoz, de túl sok mindent nem tudtunk meg azóta sem a filmről. A filmet október 14.-re lőtték be, de ezen most korrigálnak, és csak jövő év januárjában nézhetjük meg a mozikban. Az eddig előzetes nélküli film nagyon sötétben tapogatózik. A stúdiónál nem hagyják veszni az októberi napot, és akkor adják ki a film első trailerét.

Íme a csodás poszter...
Íme a csodás poszter…

A héten Screen Gems hivatalosan is megerősítette, hogy 2017 január 6.-án fog érkezni az új Underworld-film, melyet Anna Foerster rendez (dolgozott A függetlenség napján, Pitch Black – 22 évente sötétség, Holnapután filmeken). Variety próbált utánajárni a dolgoknak, hogy mi áll a változtatások mögött, de nem sok sikerrel. Január elég szegény lesz Box Office szempontból, és talán pont ezen szeretne változtatni a filmforgalmazó, kaszálni szeretnének az év első hónapjában. (A The Weinstein Company is készül januárra az Amityville: The Awakening mozival, Bella Thorne színésznővel, de a Universal Pictures is szeretne borsot törni az Underworld orra alá Tom Cruise-zal és a Mena című művel.) A történet továbbra is hétpecsétes titok, mindössze azt tudjuk, hogy Kate Beckinsale visszatér Seleneként, szövetségese David (Theo James) az Underworld: Awakeningből, Thomas (Carles Dance) a Vámpírok vezetője, Tobias Menzies, aki az új vérfarkasok félelmetes vezetője lesz, valamint Lara Pulver, aki heves vérmérsékletű, ambíciókkal megáldott vámpírt játszik majd.

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.