A Zsivány Egyes rendezője elárulja miért is volt Jedha a Jedik szent városa

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet rendezője, Gareth Edwards kifejtette miért is volt Jedha városa szent a Jedik számára.

A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet rendezője, Gareth Edwards kifejtette miért is volt Jedha városa szent a Jedik számára.

Edwards egy interjúban elárulta, hogy a hideg sivár holdba becsapódott egy meteor, ami elindította a kiberkristály kialakulását.

Van pár vizuális nyom amit elrejtettünk olyan ötletekről amiket senki sem ismerhet. Ha megnézitek a jelenetet amiben a Jedha felülről látszik, a város körül egy kerek sziklaformáció van – az úgy alakult ki, hogy becsapódott egy meteor, és a becsapódás erejének köszönhetően a kráter közepén alakult ki a Kiber Kristály. Szóval a Jedha egy nagyon különleges hely a galaxisban, hiszen nagy mennyiségű Kiber Kristály található ott, és a Jedik ezt használták a fénykardok magjaként. Tehát a meteorbecsapódás miatt lett ez a Jedik szent városa. Próbáltuk ezt a történetet bemutatni abban a jelenteben, ahol láthattuk a kör alakú sziklaformációt melynek a szívében állt Jedha városa.

A film főszereplői Felicity Jones, Diego Luna, Ben Mendelsohn, Mads Mikkelson, Donnie Yen, Alan Tudyk, Riz Ahmed, Jiang Wen és Forest Whitaker. A Zsivány Egyes hamarosan megjelenik DVD-n és Blu-Ray korongon is.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Gary Barlow megerősítette cameo szerepét a Star Wars: Az utolsó Jediben

Next Article

John Boyega végzett a 'Pacific Rim: Uprising' forgatásával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!