Wide Screen
Image default
BRÉKING Előzetesek

Zsivány Egyes: egy remek werkfilm

Még csak a mai nappal vette kezdetét a Star Wars Celebration, de máris megkaptuk a legjobban várt képsorokat.

Múltkor elárulták, hogy egy 3 perces új előzetest raknak össze a Rogoue One: A Star Wars Story mozihoz hétvégére. Ebből kiindulva mindenki – köztük mi is – azt várta, hogy kapunk egy pörgős, Darth Vader-es előzetest, amiben csak úgy hullani fognak az ionvetők lövegei, lézernyalábok cikáznak majd fel, s alá.

Kicsit mást reméltünk – Egye fene! Eláruljuk, hogy teljesen másra számítottunk!!! -, de ezzel is beérjük, nem vagyunk telhetetlenek. Rengeteg új dolgot rejt ez az előzetes is. A trailerben nem a film történetét igyekeznek bemutatni, inkább a helyszínekre, és a beállításokra összpontosítanak. Az elhangzottak alapján a forgatások java része a Maldív-szigeten zajlott. Erről egy gyönyörű posztert is megosztottak.

BRÉKING: Éjjel érkezik az igazi előzetes. A jelenlévők már látták az új trailert, de YouTube-ra hajnal 2-kor kerül csak fel!

Az új poszter a filmhez:

cnamfi0xgaagod4_mt69

Még több a témában...

Laeta Kalogridis készíti a Star Wars: Knights of the Old Republic forgatókönyvét

Kévés Bence Mihály

[2. rész] Izgalmas spoiler leírások jelentek meg a Star Wars: Az utolsó Jedikhez

Kévés Bence Mihály

Ewan McGregor eredetileg lemondott Obi-Wan Kenobi szerepéről

Star Wars Hungary

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább