A Zsivány Egyes bemutatóján érkezik a Transformers 5 előzetese

A rendező korábban már elmondta, hogy még idén érkezik előzetes, de már azt is tudjuk, hogy mikor.

A rendező korábban már elmondta, hogy még idén érkezik előzetes a filmből, de már azt is tudjuk, hogy mikor.

Most már nem csak a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet bemutatója miatt izgulhatunk decemberben, hanem azért is, mert a legfrissebb hírek szerinte egy napon érkezik a Star Wars filmmel a Transformers 5 teaser videója. Maga a rendező, Michael Bay erősítette meg, hogy a Transformers: Az utolsó lovag film előzetes előzetesét december 16-án a Zsivány Egyessel együtt fogják bemutatni.

A rendező a hivatalos Transformers Twitter-fiókon egy videóban számolt be a hírről, hogy nagyon hamar érkezni fog egy teaser videó a filmhez, azaz a Zsivány Egyessel fogják azt bemutatni:

Azt akarom mondani, hogy olvastam a hozzászólásokat, és hamarosan érkezik egy teaser. December 16-án Star Wars, szóval már nagyon várjuk.

Ez már az ötödik Transformers film lesz, amit Michael Bay rendez. A Transformers: A kihalás kora után kíváncsian várjuk, hogy talpra tudja-e állítani a franchise-t, vagy a mostani filmet is bukásként könyvelhetjük el. A folytatásban visszatér Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, John Turturro, Josh Duhamel, és Peter Cullen (eredeti nyelven ő szólaltatja meg Optimus Főverzért), új belépőként pedig Isabela Moner, Laura Haddock és Sir Anthony Hopkins színészeket köszönthetjük a fedélzeten.

A Transformers: Az utolsó lovag cselekménye több szempontból is különös. Korábbi hírek szerint Optimus Fővezér a Készítők felkutatására indul, és egy varázstárgy segítségével (itt kapcsolódhat a történetbe Artúr király és Merlin) életet teremt ismét a Cyberton-on, a Transformerek otthonában. És ez még csak a kezdet, mert Churchill-lel és nácikkal is találkozhatunk a filmben az új gigászi, s gonosz Transformerek mellett. Hogy miként kapcsolódnak össze a dolgok, ez még a jövő zenéje, de reményeink szerint pár kérdésre választ kapunk már az első előzetesből is. Vagy nem, de akárhogy is, december 16-án érkezik a Transformers: Az utolsó lovag első teaser videója.

A film bemutatója 2017. június 23-án lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

HIVATALOS! Johnny Depp alakítja Grindelwaldot a Legendás állatok és megfigyelésük folytatásában

Next Article

A remény kezdete - Lázadok a Birodalom ellen a legújabb Zsivány Egyes Spotban

Related Posts
Wide Screen YouTube