x
Filmek

WS Magazin 03 – Luke Skywalker akkor most átállt a Sötét oldalra?

Mark Hamill eloszlatta a karakter körül keringő teóriákat, más szóval Luke Skywalker átáll-e a Sötét oldalra a folytatásban.

  • Publishednovember 14, 2017

Mark Hamill eloszlatta a karakter körül keringő teóriákat, más szóval Luke Skywalker átáll-e a Sötét oldalra a folytatásban.

A rajongók Az ébredő Erő óta találgattak arról, hogy John Boyega karakteréből is jedit csinálnak a folytatásban, amit most a színész megcáfolt. Boyega egy interjúban elárulta, hogy ugyan a galaxis legmenőbb szereplői a jedik, de Finn más utat választ. Finnhez hasonlóan Luke Skywalkerről is pletykáltak a Celebrationön bemutatott előzetes után. A rajongók úgy gondolták, hogy a megmaradt utolsó jedi [Luke] csalódott az Erőben, és ezért ellenük fordult. Nos, ez nem teljesen igaz, Rian Johnson rendező nem csinált rossz karaktert Luke-ból – tudtuk meg Hamilltől.

A múlt hét legfontosabb híre ugyanakkor az volt, mikor arról cikkeztünk, hogy a Disney kinézte magának a 20th Century Fox-ot és ajánlatott is tett a stúdiónak. A felek az üzletet ennek ellenére még nem ütötték nyélbe, de amint megegyeznek az összegen, a mikiegeres cég kezébe kerülhet Hollywood legrégebbi filmstúdiója több Marvel-karakter filmes jogával együtt.

Befellegzett a Universal Studios Rémuniverzumának miután az univerzum két oszlopos tagja, Alex Kurtzman és Chris Morgan is otthagyták azt? A múmia lelombozó visszajelzéseinek komoly kihatásai voltak az univerzum építésének jövőjével kapcsolatban, ám a stúdió nem adja fel, csak pihennek kicsit.

Ridley Scott már megint olyat mondott, amire a fél világ felkapta fejét: Az Alien franchise kimerült, nincs szükség több Xenomorphra, ideje újítani, és kiaknázni az android és ember kapcsolatát a folytatásban. Scott már dolgozik az Alien: Covenant folytatásán, sorsáról a stúdió dönt később.

Hálaadás napján bemutatták a Deadpool 2. első poszterét, amin a második rész összes fontos szereplője helyet kapott az asztalnál. Még Stan Lee-t is kiszúrhatjuk a háttérben, aki hétvégén megerősítette azt is, hogy a stúdió elkezdte előkészíteni Fekete Özvegy önálló filmjét is.

A hetet egy bulival zártuk, befejeződött az Űrdongó spin-off forgatása. Az estéről egy képet osztottak meg, amin a film vélhetően hivatalos címe olvasható, és egy ’80-as éveket idéző logó.

A héten megjelent kritikáink:

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.