x
Close


Közelgő események

Filmek

Werkvideót mutattak be az Igazság ligájából

Kulisszák mögötti videót osztottak meg az Igazság ligájából, benne egy nagy visszatérővel.

  • Publishedoktóber 8, 2016

Kulisszák mögötti videót osztottak meg az Igazság ligájából, benne egy nagy visszatérővel.

Azután, hogy az Igazság ligája stábja elhagyta a szigetországot, és északabbra repült, Zack Snyder rendező megosztott egy kulisszák mögötti videót Twitter-en a követőivel. Optimisták vagyunk, mert jó hangulatban történik a munka, a színészek élvezik a munkát, és talán Jason Momoa által megformált Aquaman lesz a film poéngyárosa is, azonban a videó legérdekesebb pillanata az, mikor Henry Cavill feltűnik benne. Eddig Superman-t megformáló színésszel nem találkoztunk a Liga forgatásán, ez az első kép róla.

A díszletek sokkal világosabbak, eddig nyoma sincs a korábbi DC filmek komor hangvételének, bár lehet a sok zöld háttérnek tudhatjuk csak be. Londont hátrahagyva az izlandi Westfjords-ba települtek át, ahol főként Aquaman jeleneteit fogják majd felvenni.

Az önzetlen és „félisten” Superman mindent megtesz azért, hogy felépítse újra az emberekbe vetett hitét. Bruce Wayne/Batman (Ben Affleck) egy új csapat felállításán töri a fejét a frissen bemutatott Diana, Wonder Woman-nal (Gal Gadot) közösen. Az idő sajnos ellenük dolgozik, mielőbb embereket, szuperhősöket kell találniuk a csapatba, mert a DC Comics filmes univerzuma soha nem látott ellenséggel néz majd szembe. Már biztos, hogy a Föld megmentéséért harcol Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg (Ray Fisher) és The Flash (Ezra Miller) a csapatban, de talán mások is csatlakoznak majd a Ligához.

A Batman Superman ellen: Az igazság hajnala rendezőjének új filmje 2017. november 17-én fog debütálni a mozikban.

Ha a későbbiekben sem szeretnél lemaradni a DC és Marvel hírekről, akkor LIKE-old a Wide Screen-t, illetve Marvel és DC Univerzum-ot Facebookon!

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.