Visszatért Rexy a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom teaserben

A hajnali teaser előzetes után bemutatták a második videót is a péntek hajnalban érkező Jurassic World: Bukott birodalom első traileréből.

A hajnali teaser előzetes után bemutatták a második videót is a péntek hajnalban érkező Jurassic World: Bukott birodalom első traileréből.

Nem sokkal azután, hogy bemutatták az első videót a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásból, Colin Trevorrow a film írója Twitteren az első videónál egy sokkal izgalmasabb sneak peek-kel jelentkezett, melyben a Jurassic Park közkedvelt sztárja Rexy, kedvenc T-Rexünk is újra képernyőre került.

A folytatásban visszatérnek az első rész két főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, illetve olyan frissen igazolt színészeket is látunk az alkotásban, mint Toby Jones, Daniella Pineda, Justice Smith és Rafe Spall, de ez még nem minden, hiszen Jeff Goldblum a franchise első részének sztárja is tiszteletét teszi újfent Isla Nublar.

Colin Trevorrow átadta a székét a spanyol temperamentummal megáldott J.A. Bayonanak, aki korábban elmondta, hogy sokkal félelmetesebb és sötétebb lesz a Jurassic World-trilóga második felvonása. Teljesen Trevorrow sem mondott le a franchiseról, ugyanis Derek Connollyval közösen írták a film szkriptjét.

A Jurassic World: Bukott birodalom bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Total
0
Shares
Previous Article

Csütörtök Jurassic World: Bukott birodalom előzetes, de nézzetek bele most!

Next Article
A Hangya és a Darázs

A Hangya és a Darázs lesz a Marvel első romantikus-vígjátéka?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!