Wide Screen
Image default
Előzetesek

Visszatért Rexy a legújabb Jurassic World: Bukott birodalom teaserben

A hajnali teaser előzetes után bemutatták a második videót is a péntek hajnalban érkező Jurassic World: Bukott birodalom első traileréből.

Nem sokkal azután, hogy bemutatták az első videót a Jurassic World: Bukott birodalom című folytatásból, Colin Trevorrow a film írója Twitteren az első videónál egy sokkal izgalmasabb sneak peek-kel jelentkezett, melyben a Jurassic Park közkedvelt sztárja Rexy, kedvenc T-Rexünk is újra képernyőre került.

A folytatásban visszatérnek az első rész két főszereplői, Chris Pratt és Bryce Dallas Howard, illetve olyan frissen igazolt színészeket is látunk az alkotásban, mint Toby Jones, Daniella Pineda, Justice Smith és Rafe Spall, de ez még nem minden, hiszen Jeff Goldblum a franchise első részének sztárja is tiszteletét teszi újfent Isla Nublar.

Colin Trevorrow átadta a székét a spanyol temperamentummal megáldott J.A. Bayonanak, aki korábban elmondta, hogy sokkal félelmetesebb és sötétebb lesz a Jurassic World-trilóga második felvonása. Teljesen Trevorrow sem mondott le a franchiseról, ugyanis Derek Connollyval közösen írták a film szkriptjét.

A Jurassic World: Bukott birodalom bemutatója 2018. június 22-én lesz.

Még több a témában...

Chris Pratt megerősítette, James Gunn forgatókönyvéből készül A galaxis őrzői vol. 3.

Kévés Bence Mihály

Bryce Dallas Howard utalt az eredeti Jurassic Park szereplőinek visszatérésére

Kévés Bence Mihály

[FRISSÍTVE] Az első hivatalos kép a Thor: Ragnarök szereplőiről

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább