A világ legértékesebb márkája felvásárolja a Disneyt most?

A legújabb pletykák szerint az Apple arra készül, hogy megveszi a Disney stúdiót, és ezzel az összes film jogát is.

A legújabb pletykák szerint az Apple arra készül, hogy megveszi a Disney stúdiót, és ezzel az összes film jogát is.

Sajtó hírek szerint az almás cég szándéka komoly, és nem restek kifizetni 200 milliárd dollárt sem a Walt Disney Studiosért. A felvásárlás olyan filmstúdiókat és filmcsatornákat is érintene, mint a Marvel Entertainment, Lucasfilm, ABC, ESPN és még sok mást.

A történet rendkívül hasonlít ahhoz, mikor az AT&T telekommunikációs cég felvásárolta a Warner Bros. stúdiót 85 miliárd dollárért. Az Apple is hasonló utakat járhat be, és a Variety forrásai szerint a cupertinoi cég még 200 milliárd dolláron túl is licitálhat a világ egyik legnagyobb stúdiójáért. Az egészhez az vezetett, miszerint az Apple nem szeretne lemaradni a Netflix mögött, és különféle csatornákat és szórakoztató tartalmakat szeretne kiadni készülékeire, de ezt csak egy nagy stúdióval tudja elérni. A forrás megjegyzi továbbá azt is, hogy állítólag a Warner Bros. is érdekelt volt az Applenél, csak az AT&T gyorsabb volt.

A tavaly őszi AT&T és Warner Bros. egyesülés nem ért véget, még mindig tartanak a papírmunkák, és a sorozatos jogi viták miatt egy darabig nem is fog. Pusztán csak pletyka a Disney felvásárlása, vagy tényleg ide is bevásárolja magát az Apple?

Total
0
Shares
Previous Article

Az Igazság Ligája második előzetese magyarul is megnézhető

Next Article

A Thor: Ragnarök előzetesét nem csak mi, hanem a rajongók is imádják

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!