Wide Screen
Image default
Filmek

A világ legértékesebb márkája felvásárolja a Disneyt most?

A legújabb pletykák szerint az Apple arra készül, hogy megveszi a Disney stúdiót, és ezzel az összes film jogát is.

Sajtó hírek szerint az almás cég szándéka komoly, és nem restek kifizetni 200 milliárd dollárt sem a Walt Disney Studiosért. A felvásárlás olyan filmstúdiókat és filmcsatornákat is érintene, mint a Marvel Entertainment, Lucasfilm, ABC, ESPN és még sok mást.

A történet rendkívül hasonlít ahhoz, mikor az AT&T telekommunikációs cég felvásárolta a Warner Bros. stúdiót 85 miliárd dollárért. Az Apple is hasonló utakat járhat be, és a Variety forrásai szerint a cupertinoi cég még 200 milliárd dolláron túl is licitálhat a világ egyik legnagyobb stúdiójáért. Az egészhez az vezetett, miszerint az Apple nem szeretne lemaradni a Netflix mögött, és különféle csatornákat és szórakoztató tartalmakat szeretne kiadni készülékeire, de ezt csak egy nagy stúdióval tudja elérni. A forrás megjegyzi továbbá azt is, hogy állítólag a Warner Bros. is érdekelt volt az Applenél, csak az AT&T gyorsabb volt.

A tavaly őszi AT&T és Warner Bros. egyesülés nem ért véget, még mindig tartanak a papírmunkák, és a sorozatos jogi viták miatt egy darabig nem is fog. Pusztán csak pletyka a Disney felvásárlása, vagy tényleg ide is bevásárolja magát az Apple?

Még több a témában...

Rian Johnson elárulta, hogy a filmekben nem kerülhet rosszfiúk kezébe az iPhone

Kévés Bence Mihály

A Marvel Studios kitűzte, hol és mikor kezdik a Moon Knight Disney+ sorozat forgatását

Kévés Bence Mihály

Bob Iger azonnali hatállyal lemondott a Disney elnökségéről, helyét Bob Chapek vette át

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon