x
Close


Közelgő események

Filmek

Videón Wanda Maximoff és Vízió csókja a Bosszúállók: Végtelen háborúból

Múltkor már kaptunk képet arról, hogy a Bosszúállók-folytatásában Skarlát boszorkány és Vízió közelebb kerül egymáshoz.

  • Publishedáprilis 28, 2017

Múltkor már kaptunk képet arról, hogy a Bosszúállók-folytatásában Skarlát boszorkány és Vízió közelebb kerül egymáshoz.

Valamikor a hónap elején kaptunk képet a két szereplőről, melyen az volt látható, hogy eldördült az első csók Skarlát boszorkány (Elizabeth Olsen) és Vízió (Paul Bettany) között, de bizonyítékot kaptunk arról is, hogy a harmadik Bosszúállók-filmben Vízió emberi testet ölt. Pontosan nem tudni, hogy a most érkezett videón mit látunk, de mintha Wanda az erejét használná, hogy meggyógyítsa Víziót. A csók után Vízió a fejéhez kap, s talán ezzel azt próbálják majd elmondani, hogy mennyire hiányzik neki az Elme Kő, amit vélhetően Thanos elvett tőle – vagy legalábbis egyik hű segédje.

A stáb hamarosan elhagyja az Öreg Kontinest, és visszatérnek New York Citybe, ahol a maradék jeleneteket fogják rögzíteni. A forgatás június végén, július elején fejeződik be, hogy utána visszatérjenek, s elkezdjék forgatni a Bosszúállók 4-et. De reméljük, a nyári SCCC-n már látunk videót a Végtelen háborúból.

A Bosszúállók: Végtelen háború bemutatója 2018. május 3-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.