Close


Közelgő események

Filmek

Vérontó lesz a Venom-film főellensége?

A legfrissebb hírek szerint megvan, hogy Venomot kivel eresztik össze a Sony Pictures jövő évi Pókember spin-offjában.

Vérontó lesz a Venom-film főellensége?
  • PublishedJune 21, 2017

A legfrissebb hírek szerint megvan, hogy Venomot kivel eresztik össze a Sony Pictures jövő évi Pókember spin-offjában.

Továbbra sem tudunk részleteket a jövő évi Venom-filmről, habár a The Hollywood Reporter cikke arról árulkodik, hogy a Sony projektjében találkozhatunk majd Cletus Kasadyval is, akit sokan csak úgy ismernek, mint Vérontó. Összeeresztik a két bestiát?

A THR úgy tudja, hogy a stúdió nagy terve közzé tartozik, hogy Tom Holland főszerepében Pókembert is behozza az új Venom univerzumba, de a tervek között szerepel az is, hogy akár a Silver Sable és a Fekete Macska spin-offokban is lássuk a falmászót, mindezt úgy,  hogy Holland kontraktusa továbbra is csak két filmre szól.

Ami pedig Vérontót illeti, a rajongók már régóta vártak felbukkanására a mozivásznon. A képregényekben Kasady egy sorozatgyilkos, aki a börtönben egyesül az idegen szimbiótával, így téve szert nagyobb erőre, miközben szörnyű teremtménnyé változik.

Tom Hardyval Eddie Brock szerepében készülő Venom-filmet az a Ruben Fleischer forgatja, aki a 2009-es Zombielandot is filmezte, és a tervek szerint idén ősszel veszi kezdetét a forgatás. A bemutató pedig 2018. október 5-én lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.