x
Close


Közelgő események

Filmek

A Venom-filmbe zsoldosokat keresnek!

Úgy tűnik tényleg beindultak a fogaskerekek a Sony berkein belül, ugyanis a Venom-filmről egyre több infó derül ki. Most például egy felhívásra bukkant az Omega Underground, amiben zsoldosokat keresnek a

A Venom-filmbe zsoldosokat keresnek!
  • Publishedszeptember 17, 2017

Úgy tűnik tényleg beindultak a fogaskerekek a Sony berkein belül, ugyanis a Venom-filmről egyre több infó derül ki. Most például egy felhívásra bukkant az Omega Underground, amiben zsoldosokat keresnek a filmbe.

A felhívásban olyan színészeket keresnek, akik képesek eljátszani zsoldos-szerű karaktereket. Férfi és női színész is jelentkezhet a szerepre 18 és 40 év között, viszont fontos kitétel, hogy rendelkeznie kell katonai vagy rendfenntartói tapasztalattal. Az említett szerepekhez kapcsolódó jelenetek felvétele október és február között zajlik majd, ami arra utal, hogy igen fontos szerepekről van szó. További részletek nem derültek ki a szerepekről, de a zsoldosok jelenléte utalhat arra is, hogy a főszereplőnk, Eddie Brock maga is zsoldosként tengeti majd nem túl unalmas hétköznapjait.

Illetve azt is tudjuk, hogy a film munkacíme Antidote, ami annyit tesz: Ellenszer. Tehát könnyen lehet, hogy a főhősünk is ellenszert keres majd és így próbál megszabadulni a szimbiótától.

A Venom film különálló történet lesz, és úgy tűnik nem lesz átfedés a Tom Holland-féle Pókember történettel.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Plesovszki Nándor

Sorozatokkal foglalkozom főként, de a filmek és képregények világában is otthon érzem magam. A kritikák írása mellett YouTube-on rendszeres sorozat kibeszélőkkel is jelentkezem.