A Végtelen háború után fog játszódni A galaxis őrzői vol. 3.

A napokban több pletykát is lehetett hallani a Bosszúállók-folytatásáról, melyek közül Gunn újabbat cáfolt most meg.

A napokban több pletykát is lehetett hallani a Bosszúállók-folytatásáról, melyek közül Gunn újabbat cáfolt most meg.

A rajongók azon kezdtek egy spekulálni, hogy vajon a most már hivatalosan is bejelentett A galaxis őrzői vol. 3. miként fog kapcsolódni a Bosszúállók: Végtelen háborúhoz, esetleg annak előzménye lenne valamilyen szempont alapján? Nos, ezt most az Őrzők írója és rendezője, James Gunn megcáfolta.

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige tegnap elmondta, hogy A galaxis őrzői vol. 2. és a Bosszúállók: Végtelen háború rész között négy év fog eltelni. És ez elképesztően nagy táv, sok minden történhet az univerzumban ez idő alatt. Éppen ezért egyes rajongók azon kezdtek el agyalni, hogy A galaxis őrzői vol. 3. talán ebben a négy évben fog játszódni, de ezt Gunn tagadta. A The Independentnek adott interjújában a direktor elmondta, biztos benne, hogy a harmadik rész cselekményei a Végtelen háború után lesznek. És ha ő ezt mondja, akkor az úgy lesz, hiszen kezdetektől fogva egyengeti az Őrzők útját a Marvelnél.

Teljesen nem hagyom magukra az Őrzőket, még a Végtelen háború forgatásán is szemmel tartom őket. A fiúkkal vagyok, beszélgetek Russo testvérekkel, a stábbal, és mindenféle dolgokkal foglalkozom, így azzal is, hogy a karakterek önmaguk legyenek, a történet pedig ott végződik, ami szükséges az Őrzők 3-hoz.

Hogy mi lesz az Őrzőkkel a második részben, az jövő héten kiderül, ugyanis érkezik A galaxis őrzői vol. 2.

dc-es-marvel-univerzum

Total
0
Shares
Previous Article

Megérkezett az Alien: Covenant előzményfilmje

Next Article

Forgatási képen a The Predator-film sztárja

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!