Wide Screen
Image default
Filmek

A Végtelen háború előzetese nem tartalmazott spoilert a Thor: Ragnarökre nézve

Taika Waititi megnyugtatott mindenkit, nem volt olyan rész a Végtelen háború előzetesében, ami árulkodó lett volna a Thor: Ragnarökre.

Két hete mutatták be a szerencséseknek a Bosszúállók: Végtelen háború első jelenetét a D23 Expon, majd egy hétre rá a Comic-Conon is bemutatták a szerencséseknek – persze azóta a videó már kiszivárgott, s mi is megosztottuk veletek itt. Az Infinity War első jelenetében az Őrzőket látjuk a Milano hajón miközben nekik csapódik az eszméletlen Thor (Chris Hemsworth). A jelenetből a rajongók arra következtettek, hogy talán elárulták a Thor harmadik részének csattanóját. Nos, ezt a napokban a film rendezője megcáfolta, így továbbra is hét pecsétes titok, hogy miként végződik a Thor: Ragnarök:

Dehogy is, nem.

– árulta el Waititi az io9-cel készített interjúban.

A választ csak idén novemberben kapjuk meg, már ha megkapjuk a Ragnarökben, s nem kell megvárnunk a jövő áprilisi Bosszúállók: Végtelen háborút, hogy mi történt a viharok istenével az univerzumban.

A Thor: Ragnarök bemutatója 2017. november 2-án lesz.

dc-es-marvel-univerzum

Még több a témában...

Taika Waititi nemet mondott A galaxis őrzői vol. 3. részre

Kévés Bence Mihály

A franchise írói megerősítették, hogy a Disney kezében R-besorolású marad Deadpool 3.

Kévés Bence Mihály

Megérkezett a szinkronos Pókember: Hazatérés előzetes

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább