Close


Közelgő események

Előzetesek

A végső előzetes is megérkezett a Transformers: Az utolsó lovaghoz

Nem tudjuk már hányadik előzetesről beszélünk a Transformers: Az utolsó lovag kapcsán, így csak utolsóval jelöljük a most bemutatott trailert.

  • PublishedMay 17, 2017

Nem tudjuk már hányadik előzetesről beszélünk a Transformers: Az utolsó lovag kapcsán, így csak utolsóval jelöljük a most bemutatott trailert.

Percekkel korábban a Paramount Pictures bemutatta a nyáron érkező Transformers 5 végső, s egyben utolsó előzetesét, de azért arra ne vegyünk mérget, hogy június 22-ig nem kapunk újabb videót, klipet, esetleg TV Spotot.

Igen, korábban is elmondta már Michael Bay, hogy ez lesz az utolsó videó a premier előtt, erre tessék, most előálltak egy újabb videóval, és lassan már ott tartunk, hogy a teljes film kikerült trailerek, TV Spotok és klipek formájában, és ha időnk engedi, akkor összerakunk belőle egy filmet nektek. A végső trailerben még több akciót, robbantást látunk, de újra látjuk a Dinobotokat is, és még Űrdongó is megmutatja nekünk eddig nem látott tulajdonságát: képes levágott karját visszacsatolni.

Mark Wahlberg és Josh Duhamel visszatérő színészek mellett szerepet kapott az új részben még Sir Anthony Hopkins, Isabela Moner, Laura Haddock, Stanley Tucci és John Turturro is.

A Transformeres: Az utolsó lovag hazai bemutatója 2017. június 22-én lesz.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.