x
Close


Közelgő események

Filmek

Végre elkészült a Flashpoint-mozi forgatókönyve!

Ennyi év csúszás után el sem hisszük, hogy forgatókönyvet kapott a Flashpoint-mozifilm.

Végre elkészült a Flashpoint-mozi forgatókönyve!
  • Publishedszeptember 26, 2017

Ennyi év csúszás után el sem hisszük, hogy forgatókönyvet kapott a Flashpoint-mozifilm.

A DC rajongói egy lépéssel közelebb kerültek, hogy végre lássák Scarlett Speedster önálló moziját a DC Kiterjesztett Filmes Univerzumában, hiszen a legfrissebb hírek szerint befejezték a forgatókönyvét.

A Variety újságírója, Justin Kroll úgy tudja, hogy a Warner Bros. stúdió tegnap átvette a Flashpoint forgatókönyvét, emellett Kroll megerősítette azt is, hogy miközben Robert Zemeckis még mindig versenyben van a rendezésért, a stúdió más rendezőket is meghallgat, nem kapkodják el a döntést. Korábban úgy hírlett, hogy esetleg a Han Solo-filmről kirúgott Phil Lord és Christopher Miller forgatják a filmet, de időközben ők aláírtak Andy Weirtől az Artemis adaptációra.

A Warner eredetileg Lorddal és Millerrel forgatta volna az akkor még The Flash néven ismert képregényfilmet, de kreatív különbségre hivatkozva elváltak útjaik, majd miután a Lucasfilm menesztette a két rendezőt, ismét szóba hozták őket, de ezúttal sem sikerült megegyezniük.

dc-es-marvel-univerzum

Written By
Kévés Bence Mihály

Rajongásom a filmek után igazán a 2000-es évek elején kezdődött, ami 2016-tól tartalomgyártásban és kritikaírásban nyilvánul meg a Wide Screen oldalon.